Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kňažko v bolestiach: Museli ho náhle hospitalizovať! Rušia kvôli nemu predstavenia!

Milan Kňažko Zobraziť galériu (4)
Milan Kňažko

BRATISLAVA – Je na infúziách! Herca a bývalého ministra kultúry Milana Kňažka (63) včera ráno hospitalizovali v petržalskej nemocnici. Topky.sk zistili, čo sa bývalému generálnemu riaditeľovi televízie JOJ stalo.

Herec Milan Kňažko sa včera ráno zobudil s neznesiteľnými bolesťami. Dokonca sa nemohol vôbec hýbať a preto musel vyhľadať pomoc odborníkov. „Som v nemocnici. Včera v noci ma pochytili veľké bolesti. Koleno sa mi naplnilo vodou a na nohu som nemohol vôbec dostupovať, “ prezradil pre topky.sk Kňažko dôvod hospitalizácie. Do petržalskej nemocnice ho zaviezla hneď ráno manželka. „Som na infúziách. Podstúpil som punkciu - vytiahli mi vodu z kolena,“ netajil bývalý minister, ktorý už má jednu podobnú operáciu za sebou.

Kvôli tomuto zraneniu museli zrušiť viaceré divadelné predstavenia. Štúdio L+S pripravovalo na zajtra premiéru anglickej konverzačnej komédie Rybárik kráľovský, v ktorej účinkuje okrem zraneného Milana Kňažka aj Emíla Vášáryová a Milan Lasica. 

„Vystúpenie sa ruší pre náhle ochorenie pána Kňažka,“ potvrdil nám informácie Martin Šesták z Produkčného domu Forza. Bývalý jojkársky riaditeľ to s návratom na scénu nevidí príliš ružovo. „Minimálne tri dni si ešte poležím v nemocnici. Odhadujem, že asi týždeň s nohou nebudem môcť hýbať. Kedy budem v poriadku? To naozaj netuším. Dokonca nemám informácie o tom, na kedy preložili premiéru,“ priznal herec, ktorý ešte v stredu bez akýchkoľvek problémov absolvoval vystúpenie v Prahe.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu