Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

a FOTO Adela, brzdi! Dokedy chceš toto vydržať?

Chorá Adela Banášová sa včera dve hodiny trápila na parkete. Zobraziť galériu (7)
Chorá Adela Banášová sa včera dve hodiny trápila na parkete. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Šok pre organizmus! Moderátorku Adelu Banášovú (28) sme včera pristihli počas tréningov do markizáckej tanečnej šou Let´s Dance 3. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby ešte pred pár dňami neležala doma v horúčkach. Nebojí sa o svoje zdravie?

Kvôli zhoršenému zdravotnému stavu za ňu dokonca museli v rádiu, kde moderuje rannú šou, nájsť počas uplynulých dní náhradu. Najnovšie ju už síce môžeme počuť z éteru, ale jej hlas je zachrípnutý a ešte stále poznačený chorobou. Nie je teda úplne doliečená. A aby toho nebolo málo, už zarezáva na tréningoch do blížiacej sa šou Let´s Dance 3.

Včera absolvovala prvú lekciu s tanečným partnerom Petrom Modrovským. A topky.sk boli pri tom. Počas dvojhodinového nácviku choreografie sa Adela necítila dobre. Jej výkon bol prerušovaný častým kašľaním. Chceli sme preto vedieť, ako je na tom po zdravotnej stránke. „Necítim sa dobre. Dúfam, že to bude už čoskoro lepšie. Konečne som vysadila antibiotiká,“ povedala nám včera moderátorka.

Takáto fyzická námaha však rozhodne neprospieva Adelinmu oslabenému organizmu. Nebojí sa, že ju prestane telo poslúchať? „Celý týždeň som poctivo ležala. Snažím sa, aby som nič nepreháňala,“ dozvedáme sa od plavovlásky. Uvidíme teda, či sa jej zdravotný stav po tréningoch nezhorší.





Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu