Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďurianová a Žitný: On zabil dieťa, ona bojuje za to, aby nezomierali pri autonehodách!

Marianna Ďurianová vo svojom novom aute. Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová vo svojom novom aute. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Paradoxné! Marianna Ďurianová (32) sa stala patrónkou projektu, ktorého cieľom je zvyšovať bezpečnosť na cestách. Bývalá kolegyňa a kamarátka Rasťa Žitného (32) dokonca verejne hovorí o alarmujúcich číslach úmrtí detí pri dopravných nehodách.

Koncom júna minulého roku sa stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej Rasťo Žitný usmrtil svojou rýchlou jazdou malého Tomáška Žilavého. Z dovtedy obľúbeného moderátora sa razom stal pred verejnosťou nenávidený muž číslo 1. Medzi ľuďmi, ktorí sa mu vtedy neobrátili chrbtom, bola popri moderátorovej priateľke Lucii Hablovičovej napríklad aj Rasťova dlhoročná kolegyňa Marianna Ďurianová. Tá však teraz rozbehla aktivity zamerané proti vodičom, ktorí sa na cestách správajú nezodpovedne.

Možno aj jazda jej kamaráta donútila Mariannu zamyslieť sa nad deťmi ako účastníkmi premávky. A rozhodla sa chrániť ich! Moderátorka sa totiž stala patrónkou projektu s názvom onaaauto.sk, ktorého cieľom je zvyšovať bezpečnosť na cestách a poskytovať informácie ženám – vodičkám. „To, čo sa stalo, je aj jeho veľká tragédia, s ktorou bude žiť do konca života. Myslím si, že Rasťo, keby mal možnosť, zapojil by sa do takéhoto projektu, či už predtým alebo potom,“ povedala nám Marianna, ktorá sa so Žitným naďalej stretáva.



 

Sledujte TopkyTV: Marianna o projekte a Žitného nehode.

 
Ďurianová dostala auto od portálu, ktorý rozbehol projekt o bezpečnosti na cestách.
Ďurianová a Žitný: On
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu