Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok v Eurovízii: Stop pre Mikulčíka a Pociskovú! Do Ruska ide Mukatado!

Nela Pocisková a Kamil Mikulčík Zobraziť galériu (7)
Nela Pocisková a Kamil Mikulčík

BRATISLAVA – Toto sme nečakali! V Mlynskej doline sa čoraz viac šíria informácie o tom, že víťazi slovenskej časti šou Eurovision Song Contest Kamil Mikulčík (31) a Nela Pocisková (17) do Moskvy nepocestujú. Vraj ich nahradí skupina Mukatado.

Do redakcie sme dostali niekoľko zaujímavých tipov. Všetky mali znenie v podobnom duchu: „Mikulčík a Pocisková do Ruska nepôjdu. Rozhodli sa tak v STV,“ znela informácia. Okamžite sme si to v estévečke preverovali.

Ako sme sa dozvedeli od PR manažéra Slovenskej televízie Martina Kontúra, správa tohto typu sa dostala do uší aj vedeniu v Mlynskej doline. „Informácie tohto druhu sme zaregistrovali, ale nie sú pravdivé. Skupina Mukatado ostáva naďalej na mieste prvého náhradníka,“ dozvedáme sa od neho.

Aj Nela Pocisková sa o takejto alternatíve dopočula. „Tiež sme to s Kamilom postrehli. Všetko je však v najlepšom poriadku a momentálne riešime termíny odletu,“ prezradila nám. Zdá sa teda, že šírením takýchto neprávd chce niekto dvojici Mikulčík & Pocisková strpčiť účasť v Moskve. „Takéto veci idú mimo mňa,“ snaží sa nepripúšťať si intrigy mladá speváčka.

Dôkazom, že ide naozaj o planý poplach, môže byť aj fakt, že Slovenská televízia už do moskovského semifinále prihlásila skladbu Leť tmou prostredníctvom svojej delegácie. „O našu krajinu je po desiatich rokoch neúčasti v šou veľký záujem. Koncom týždňa prídu na Slovensko nórski novinári, aby o skladbe a víťazoch urobili špeciálnu reportáž. Tá sa odvysiela vo všetkých krajinách, ktoré sa do Eurosongu zapojili,“ povedal pre topky.sk Kontúr.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu