Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skupina Smola a hrušky bola online!

Smola a hrušky Zobraziť galériu (2)
Smola a hrušky

Skupina Smola a Hrušky po úspechu u divákov a poroty v pesničkovej súťaži Eurovision song contest s pesničkou Na čom záleží sa v tomto maturitnom období opäť dostáva „do kurzu“ s už časom overeným hitom MATURA - neoficiálnou hymnou maturantov.

Skupina hrá mix ska, punku a popu s romanticko-recesistickým obsahom už od roku 1998, okrem Eurovízie bola vo finále súťaže Košický zlatý poklad v roku 2002 a v roku 2004 obsadila 2. miesto na vyhľadávacej súťaži Jim Beam Music. Do dnešných dní má na konte viac ako 500 koncertov a festivalov na Slovensku, Čechách a Poľsku.

V roku 2004 odohrala príznačne nazvané turné PANKREGEPARTY TOUR s poľskými Farben Lehre, Habakuk a Proletaryat. V roku 2003 im vyšiel debutový album JESEŇ 2003 a v roku 2004 vyšla v Poľsku skladba Elvis presný na kompilácii Nie zabijaj.

Druhý album NA CHATE vyšiel po úspechu skladby Matura v roku 2005. Singel TANGÁ, ktorého videoklip získal 3 európske ceny na festivaloch animovaných filmov avizoval tretí album Kameň Papier Nožnice. Aktuálne pokračuje Smola a Hrušky vo svojom klubovom turné a leto má už teraz plné festivalov. Na 16. máj pripravuje bratislavský krst albumu Kameň Papier Nožnice.

Rozhovor

09:50:46 - otázka od: julyneczka ani neviem co sa mam opytat :)...tak ja len v skratke:ste proste super:)vase pesnicky dodaju elan snad kazdemu:)nech sa vam dari:) Dik moc. Vidime sa na koncertoch !

09:50:46 - otázka od: forgy caute.....ste super kapela...chystate sa na orange summer music ? Ked sa ozvu a budeme mat volny termin, nie je problem :-)

09:50:46 - otázka od: Anička si zadany??? Kto ? ( Je nás 5) :-)

09:50:46 - otázka od: domino ahoj...mas niekoho?...lebo mne sa pacis,aj ked viem ze nie si gay..nezmenis nazor??? Ked vyzeras ako Brat Pitt nie je problém. :-)

09:50:46 - otázka od: veronika ako sa mate?ste super mam vas rada a pacilo sa mi ako ste spievali na eurosonge a co robite vo volnom case?a kde budete este koncertovat?dakujem sa odpovede pekny den vam prajem Dakujeme pekne, aj nam sa pacilo. Volny cas nemame ziadny. Ked uz tak basket, plávanie, posilnovna, jadrová fyzika a výherné hracie automaty nás vyťazuju najviac. :-))) Koncerty najdes na www.smolaahrusky .sk

09:50:46 - otázka od: makinka aojte strasne vam fandim...vase pesnicky su skvele a zabavne :) poznam kazdu naspamat ste uzastny cmuuk MaťQa Tak to mas u nas velke plus a bezpochyby mas vyborny vkus :-) !

09:50:46 - otázka od: roman cawes koncert v poprade? Vyzera to tak ze na jesen ...

09:50:46 - otázka od: petra caute, ako ste prisli k nazvu Smola a hrusky? :) Mladícka nerozváznost, X krát sme to olutovali :D ...

09:52:01 - otázka od: marisa zdraviiim, odkial pochadzate a cim sa zivite okrem hudby? Sme zo Spisskej Novej Vsi. Zivime sa kazdy niecim inym - poctivou prácou.

09:52:59 - otázka od: Marta Čítam, že vaše piesne a albumy získali získali dosť cien. Ako to, že o vás je málo počuť aj éteri? Alebo sa mýlim? Prosím, pošlite mi do mojej peknej zbierky autogramov vašu podpis-kartu na adresu Marta Bullová, THK 20, 974 01 Ban.Bystrica. Vopred vám ďakujem a srdečne všetkých pozdravujem. Vsetko je to politika rádií. Nehrá sa to co je skutocne dobre ale to co je tlacené vydavatelstvami. Podpisku posleme.

09:53:16 - otázka od: Niso Čaute chalani chcem sa len opytať na ktorých festivaloch Vás v lete uvidíme, konkrtne by ma zaujimal festival 24-26.7 na Rudave...Inak držím palce hráte super muziku :-) Rudava bude.

09:53:34 - otázka od: rumcajs Čaute, ako to bolo vlastne s tym pleksisklom? Neprasklo ...

09:54:16 - otázka od: veverica caute, co robite vo volnom case? Pozri hore ...:-)

09:54:51 - otázka od: P.T. Ahoj chalani som Váš veľký fanúšik. Chcel som sa opýtať či mi viete potvrdiť či budete vystupovať v meste Šaľa na našich tradičných trhoch. Inak veľa zdaru v práci! Zatial to nie je dohodnuté ... Boli sme minuly rok, zdravime salenakoch :-)))

09:55:42 - otázka od: Biba Cafte ! Preco mate taky nazov skupiny ako vznikol ? nepocuvam vas ale drzim palce do dalsieho posobenia v slovenskom sowbize . Hm, pozri hore ...a dakujeme za prsteky :-)

09:56:02 - otázka od: JENNI Ahojte,ste super,drzim vam palce v dalsej kariere ...dalsie prsteky :D

09:56:26 - otázka od: Orson Nazdarek hosi! taka otazka na vas! ako vznikol text a vobec napad na song MATURA? Zo zivota. Skutocny pribeh ... :-)

09:58:02 - otázka od: vcielka caute, s ktorymi skupinami na Slovensku mate dobre vztahy? dakujem..krasny slnecny den. Skoro so vsetkymi. Nemame ziadny zasadny problem s nikym ... Inak veríme, ze vo finále extraligy vyhrajú Košice :-)

09:58:24 - otázka od: peter preco nie smola a jablka? Nachytal si nás na hruskach ! :-)

09:58:58 - otázka od: vincent Ahojte. Musim povedat, ze 3 album sa vam konecne podaril. Doteraz som Vas dajako nemusel, pripadali ste mi dost infantilne, ale tento album je super. Je to tym, ze ste presli do ineho vydavatelstva? S tym to nema nic spolocne, je to vyvoj od prirodzenia.

10:00:00 - otázka od: pepeQ Hojte hrušky :) Veľmi vám fandím. Dúfam, že finančná kríza nebude mať vplyv na počet vašich vystúpení :) Veľa zdaru! Veríme ze financona kriza na nas nebude mat vplyv, na firemných alciach, ktore sa hufne rusia sme aj tak nikdy nehrali.

10:00:34 - otázka od: SNV4EVER pozdrav z rodnej spisskej... uboo si nas idoool.. :D :D no do prdele ... :-)

10:00:49 - otázka od: maja a sakra, presvihla som Vas v Ziline... v lete sa zucastnujete na nejakych festoch? Inak drzim palce, nech sa stale dari. www.smolaahrusky.sk

10:02:20 - otázka od: askot chalani drzim vam prsty, ake mate auta? Citroen C4 Piccaso, Citroen C5, Skoda Fabia na plyn, Audi A 6 , zánovné ... Ford Transit - nutne potrebujeme vymenit. Kto moze nech pomoze.

10:03:04 - otázka od: korpy dobry, chcel by som sa spytat kolko stoji klasicke obyvackove okno :D Kolko chces, das 15 ...

10:03:32 - otázka od: otik Skwelu muzicku robite chalni! Zaujima ma, ako ste prisli na pesnicku: Paslo dievca Kozy :) Dlhodobým pozorovaním bielych kôz ... :-)

10:03:56 - otázka od: milan Ste vynikajuca kapela. Preco neurobite turne s Polemicom alebo Hexom, myslim si, ze by to bolo super. Pokusite sa o to? Ked nas zavolaju neni problem.

10:04:47 - otázka od: jano mate smolu aj ked si honite vtakov??? alebo ked Vam miesto semena vytecie hruska?? odpovedzte prosim moc ma to zaujima Konecne normalna otazka :-D. Prid pomoct ...

10:06:00 - otázka od: henusik pozdravujem Stevka.... Pozdravujeme Ta do prace ! Mas cas surfovat ? :-)))

10:06:50 - otázka od: zuzka ahojte, nechystate koncert v ziline, v blizkom case? prisli by sme si so segrou zaskakat :) Boli sme nedavno, ale radi zase prideme :-)

10:07:07 - otázka od: zuzana na eurosongu ste boli super. dobry pocit z hudby. pohoda. zdravim vas vsetkych.. Ok, dakujeme a pozdravujeme !

10:07:47 - otázka od: Pato Ja si vas vazim, ze nie ste takz komercaci. Nevidim problem v tom, ze nie ste v etery. z niektorych kapiel uz grciam, co ich stale hraju. Drzim palce aby ste ostali taki aki ste a ludi bavili na koncertoch, tesim sa na Randal. Aj my sa tesime na krst 16. 5. 2009 v Randaly ...

10:09:06 - otázka od: tomi Ahojte, chlapci váš štýl nikdy nemôže byť viac úspešný ako len maloklubová atrakcia.Zmeňte čím skôr aj názov! Hrozné.. Ked myslis. Vidime sa na velkych festivaloch ...

10:09:41 - otázka od: Lejko4 Zdravim Smolaci :) Robite skvelu hudbu, keep goin' ;) ... ja lenj ednu otazocku mam. Dojdete aj tento rok na akciu Bazant na Mlynoch v Bratislave, bo minuly ste to ta riadne roztocili ;) Tento rok tam nebudeme. Ale budu ine akcie ...

10:10:29 - otázka od: fero jano hric vas vychvaloval a nakoniec sa o vas clovek dozvie, ze ste nevyhrali Košicky zlatý poklad. Uz som s vami skoncil! uz si vas nikdy nepustim ani s internetu nestiahnem. babraci! PS: jano hric praje vsetko najlepsie k jozef-om a to staci lebo musi robit. Jano Hric je cooler :-)

10:11:01 - otázka od: Veronka cavko chalani ste super kapelka :) a chcem sa opytat ci budete hrat na topfeste? a drzim palce neh vam to hraaaa este dlho :) Hrame tam 27. 6. 2009, v sobotu :-), uz sa tesime.

10:12:44 - otázka od: lubos Servus Jozi, pozdrav z Krompach ti posielaju tvoji spolupracovnici :-)A nech sa vam dari TER A JABLKA Pozdravujem :-). ( Internet v praci je kontrolovany a moze byt dovodom pre ukoncenie pracovneho pomeru :-) )

10:13:13 - otázka od: johny caute, fandim vám, tá fotka je z ktorej strechy robená? z toho bordelu :-DD Presne z toho bordelu - z domu kultury.

10:14:01 - otázka od: PETRA Ahojte videla som Vas v telke na Eurovizii. Kto je ten sympaticky trubkar? Ma dievca? Velmi sa mi paci. Zdravim z Levoce. Petka Miso. Nema. Pozdravuje !

10:14:27 - otázka od: janik koncert vo finsku / neviem najst otaznik na finskej klavesnici/ Ozvi sa na mail.

10:14:37 - otázka od: milan A nemozete im zavolat vy? Komu ?

10:15:23 - otázka od: EFENDY Caute partia ,držim Vam palce aby sa Vám darilo v kariere aj v sukromnom živote. Kedy budete hrať doma ? A ešte doteraz sa smejem ako ste hrali v SNV na otvoreni letnej sezony 08 a ti tmavší sa pytali vas kedy pride aj Vierka Berkiova a vy , že zajtra. Caute EFENDY zo SNV. 30. apríla 2009. Kde je Vierka Berkyova ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!

10:15:50 - otázka od: Lukas Caf. Vstal som, pustil som si Smolu a hrušky. Zapol som topky.sk a pozeram, ze ste online. No nie je to znamenie? Hehe. Pripravujete nieco nove? Budu nejake koncerty na vychode? Michalovce a tak? Dik a vela stastia v tvorbe. Je to znamenie, Michalovce asi na jesen ... ale bude Domasa.

10:16:17 - otázka od: jano h. budte hrat aj v prahe? fanusik z prahy! Vyzera to ze hej, prave riesime spolocne koncerty s jednou ceskou kapelou.

10:17:01 - otázka od: martina bachrata Caf, bavi Vas hrat pre antifakov? Nevadia vam ich nafetovane hlavy? Ale pesnicka na eurovizii celkom fajn :) Hrame pre ludi, aj zvierata. Animal Liberation a Human Liberation.

10:17:24 - otázka od: tomas a co tak dat sa na trance??:) aspon vas konecne zacnu hrat radia:)teda aspon jedno urcite:)) nikdy nehovor nikdy :-)

10:17:47 - otázka od: Danka Ahojte, sledovala som Vás na EUROVISION a zaujali ste ma. Držím Vám prsty a teším sa keď budete v Prešove určite si Vás nenechám ujsť. 23. apríla 2009 City Club. Diky moc , tesime sa !

10:18:35 - otázka od: jano Skoda Fabia na plyn? to ako na plyn? Eko palivo, LPG - propán bután. 40 centov liter ...

10:18:57 - otázka od: martina bachrata kam zmizla moja otazka? Prepac, aka bola tvoja otazka ? Napis este raz, prosim ...

10:19:16 - otázka od: andrej Nemyslim si, ze nemate uspech. Nemente ani styl a ani nazov. Ste super. Ludia sa na vas vzdy zabavia. Bol som na par vasich vystupeni a perfektne som si zapogoval. Nech je vas takych ako vy a Polemic viac na Slovensku. Uz bolo dost tej komercie. Drzim palce. Aj my si myslíme. :-)

10:19:31 - otázka od: Dan Čaute, chcem sa opýtať prečo už s Vami nehraje Eva. Ma dvojicky, venuje sa rodine ...

10:19:57 - otázka od: Kuno a uz ste si dali ranne brcko? bo ja uz hej.. :D Neboj nic, poobede ... :-)

10:21:16 - otázka od: vlado k. ktory z vas ma C5ku? da sa prerobit C5ka na plyn? Nie je povolena. Len niektore znacky, je to cudne ale je to tak. V Polsku sa da na vsetko, aj v Cesku ....etc.

10:22:18 - otázka od: Lucia ahojte,kde vas mozno stretnut bezne na ulici? Resp.odkial ste? vdaka ..veeeela fanusikov a uspechov :-)) Tam kde sa pohybujeme. Na koncertoch :-) Dakujeme .. a sme zo Spisskej N. Vsi ...

10:23:13 - otázka od: andrea Ahojte nevidela som Vas v telke ani v Eurovizii. Kto je ten sympaticky bubenik? Vola sa Stefan alebo Pista a ked nas chces vidiet, www. youtube.com/ smolaahrusky :-)

10:23:43 - otázka od: doktar diki za otazku

10:24:13 - otázka od: Petro pozdravujem z Mihalovec!! Trimajce se chlopy a len tak dalej.....znace jak ne? Ta jak by ne :-), ta i ty se trim, vajcaku :D

10:25:00 - otázka od: milan Ci sa nemozete Vy ozvat Polemicu a Hexu a spachat slovenske kultovne turne Akurat minuly tyzden sme volali manazerovi Polemiku. Uvidíme.

10:25:26 - otázka od: Veronka :)))) super sa tesiiiiiim hihi Aj my haha, hehe :-)))

10:25:59 - otázka od: peter d. EFENDY zo SNV? ty si tu? Ano je tu, ...

10:26:44 - otázka od: martina bachrata Som rada ze ste antifakov nazvali zvieratami, super, mate moj obdiv :) Asi sme sa nepochopili. Tak sme to nemysleli. Hrame pre vsetkych.

10:27:20 - otázka od: vlasta vy ste vsetci basketbalisti? Boli sme, a hrame a aj budeme. Hlavne Ubo a Spoko.

10:27:52 - otázka od: doktar niektorí ludia objavili čaro hrušky len nedávno no vy zrejme už dávnejšie 8)zdravíím Hruska 4ever. :-)))

10:28:40 - otázka od: martina bachrata Ako znela moja otazka? no aspon vidim ako davate pozor, hehe. Ci Vas bavi hrat pre nafetovane skakajuce mozgy, ale uz si mi odpovedal, ze hrate aj pre zvierata :)) No co na to povedat ... Aku mas rada hudbu ?

10:28:54 - otázka od: liberty Suhlasite s anarchiou, ked hravate punk a ska? My to neriesime.

10:29:39 - otázka od: Mathew Plánujete spoluprácu s nejakou známou speváckou osobnosťou? S Karlom Gottom a Helenou Vondrackovou :-) ...

10:29:56 - otázka od: EFENDY Vierka,že je V australi poľuje na klokany.Kamarati hovorili na Mieri. Hm.

10:30:54 - otázka od: SNINAK Ako sa ma Daska? Nic moc :...(.

10:31:26 - otázka od: Dalsi co nema co robit v robote :D Co sa tyka hokeja, hlavne treba fandit Spisskej, Kosice su podstatne ale druhorade ! :) Zuzuje sa liga. Aj tak bude len 10 manschaftov.

10:31:57 - otázka od: Ibagin Da sa prist ku vam do skusobne, pokecat, pohrat a popit? Taku sukromnu akciu pre fanusikov zo SNV a okolia? A kde ju mate? Da sa.

10:32:59 - otázka od: vlado k. chalani a dievca. nemohli by ste mi poslat nejake peniaze? zakladam obcianske zdruzenie C5ka na plyn. ja si myslim ze kazde auto ma narok na plyn! Dobrý nápad. Peniaze nie ale posielame bioplyn prrrrrrrrrrt . :-)

10:33:17 - otázka od: jancihu! hu hu hu! ho ho ho ! vno

10:33:40 - otázka od: horegrunom čo máte radšej,smolu,alebo hrušky? Hrusky ! :-)

10:33:57 - otázka od: cecek aj zijete punkovo ? Jasne :-))), hlavne o vikendoch na koncertoch ...

10:34:27 - otázka od: PištaErotišta Slipy alebo boxerky? Mam rad tie svoje tangaaaa :-)

10:34:36 - otázka od: pánko a teraz zákerná otázka... :-D Čo bolo podla vás skôr? Sliepka alebo vajce? :-D Kohut.

10:34:46 - otázka od: majohu Predava sa botasky nike super cena velkost uk 4? Dobreeee

10:35:23 - otázka od: Hockeyman Co myslite, postupia Vasi do extraligy? Preco im nenahrate klubovu hymnu. O com by ste v nej spievali, ked ste recesisti? Urobili sme hymnu pre basket, ked ju trochu zmenime bude pasovat aj na hokej.

10:35:36 - otázka od: Lukas Ta zas pisem. Nemali by ste zaujem prist zahrat do kulturaku v Rem. Hámroch pri Michalovciach? Spojili by ste to s peknym vyletom na Morské oko, Sninský kamen a tak... Normalne male vešele. Jasne. Znie to lákavo. Napis mail.

10:36:09 - otázka od: janohu chalani som fanusikom Košického zlatého pokladu! podla mna najlepsia umelecka sutaz. bomba! neviete ci budete aj tento rocnik? pridete? stretneme sa? Asi bude. Uvidime. Este neieme ci tam budeme.

10:36:42 - otázka od: zuzak AhOi! poctite nas niekedy koncertom v cajovni U sousedu v Kunove?:)Myslim ze by ste tu mali uspech...zdravime vsetkych Jasne, minuly rok sme tam hrali na Fiesta FM v septembri.

10:37:23 - otázka od: martina bachrata hocijaku dobru, aj vasu, mne to je jedno, len neznasam tie skurene nafetovane bongo hlavy. co napadnu cloveka, ktoremu sestra doniesla z anglicka lonsdale cipaku. to uz su len rozumy sproste... *:) Ko..tizmus je univerzalny.

10:37:46 - otázka od: nikto preco sa volate prave smola a hrusky?nejak mi to nejde do hlavy preco si nejaka hudobna skupina da nazov smola a hrusky...:) Ber to ako fakt. Uz to menit nebudeme.

10:38:12 - otázka od: cecek martina bachrata, ty musis byt dobre skareda :D Posli foto !

10:38:24 - otázka od: Zuzka AHOJTE :-) Pozdravujem vás zo SPišskej Novej Vsi. Kedy tu hráte? 30. april ...

10:38:50 - otázka od: CO Co hovorite na konkurencne prostredie, co sa tyka muziky vo vasom meste plus ake su vztahy medzi hudobnikmi a kapelami ? :) Ziaden problem. Kazdy si robi co xce.

10:39:15 - otázka od: liberty Tak aspon dufan, ze ste proti tyraniu zvierat a proti nackom. Absolutely and definitely.

10:39:28 - otázka od: premysl cech Dobry den. sleduji tenhle porad s Cech. co znamena vajcak? je to cooler? Jo. :-)

10:39:49 - otázka od: kolegovia Jozko vsetko naj k narodkam Diq moc :-), cez tyzden donesiem kolace !

10:40:27 - otázka od: Maja a Miro PB ahojte objavili sme vás na eurosongu a už máme cd a bude dalšie, len sa držte. aby ste si nemysleli máme už skoro 40 ale dobrá hudba nám nie je cudzia. prosím aký máte názor na horkýže slíže a honzu nedveda? viem že je to otázka od veci ale čo dnes je ? dakujeme a držíme vám ...maja a miro PB Slize su bomba a tesime sa na najblizsi duet s Honzom. :-)

10:40:52 - otázka od: nokia mohol by som si aj ku vam prist vypit? v skusobni sa dobre pije. hlavne nieco kupte! Ok. Ericsson.

10:41:10 - otázka od: ujo bohdan chalani, kto si dá duel v hruškách ? :D kto z vás ich dal na šupu najviac ? :D Lukas.

10:41:23 - otázka od: janoha Je Panasonic tx-p42x10e čierny? no? Si rasista ? :-O

10:41:34 - otázka od: Zuzana JAK ŠE MÁCE? Fajne.

10:42:02 - otázka od: jana ha. Ako zistim svoje najplodnejsie dni? Vygoogli si to na Zozname :-)

10:42:14 - otázka od: hmm kolko beriete za sukromne vystupenie? :-) Napis mail :-)

10:42:49 - otázka od: ingrid Som rada, ze nie ste nafukana skupina ako ine, co si myslia o sebe neviem co. Nech vam nestupne slava do hlavy mam vas rada My sme vysoki chalani, to bude dlho trvat, kym nam to stupne do hlavy. :-)

10:43:13 - otázka od: naty ahojte ste vdacny desmodu ze vam umoznily ist do finale eurovizie? Jasne, Desmodu aj porote. Aj divákom :-)))))

10:43:29 - otázka od: maga1 vraj hladate spevacku, beriete ma? Jasne.

10:43:42 - otázka od: SNV4ever kto vám skladá piesne lebo su fakt super prajem veľa úspecho a plánujete aj koncert v SNV ?? My sami a hlavne Spoko.

10:44:09 - otázka od: Víťazoslav bry den dnes mam meniny. nemohli by ste mi zaspievat vasu oblubenu piesen? mozno staci aj napisat. Uz spievame ...

10:44:29 - otázka od: jana nechcete trosku zmenit styl hudby??:P....na to co hrate teraz uz aj tak nikto neleti..hehe...a ste inak dost skaredi Jasne :-))), posli nam fotku

10:45:40 - otázka od: peg nazdaaaars !! ste vaznee super a jak tak citam odpovede aj dost halucak si :) a este jak som cital tak extraligu vyhra Slovan :) a este ake mate vztahy k skupine ska2tonics ?? lebo som s jednym clenom kapely dost castoa tiez su to super c hlapci :) diky za odpoved a drz sa vela uspechov Ska2tonics su v pohode, vcera sme s nimi hrali v BA v Propagande na Mladej Garde ...:-) A Slovan neeeeeeeeeeeeeeeeeee :D !!!

10:46:06 - otázka od: jano Spoko kolko vies vypit hrusky? xixixi Ako kedy. Pol litra ... Aj s kompotom :-)

10:46:41 - otázka od: Luliljka Tak ako, už sa Vám podarilo nájsť náhradu za Dašenu? Hraje s nami Marko, nasli sme ho az v Rumunsku .

10:46:57 - otázka od: LYRA ...na com zalezi "exmladezi"??? :-) Je to v texte pesnicky :-)

10:47:26 - otázka od: more chalani, vy ste blázni Co ti j.be ? :-)

10:47:37 - otázka od: henrieta prajem vam vela vela uspechov nielen doma ale aj v zahranici ahoj Dakujemeeee :-)

10:48:38 - otázka od: Lucia Chalani, ste fakt super a veľmi rada počúvam vašu muzika. Hlavne tanga je úúúúúúplne bezva :-) Moc vám držím palce, nech sa vám darí. Tanga su najvacsia pecka. A hlavne na babach :-))). Vidime sa !

10:48:58 - otázka od: kolegovia ale tie kolace aj do snv :-)) ok, ok ...

10:49:15 - otázka od: liberty Mate moje sympatie a nech vam vase citenie ostane. Ste moji ludia. Punk4ever Aj my s tebou :-)

10:49:57 - otázka od: huskypop kto vlastne olial stenu vinom v stv?:) My sme mali palenku ...

10:51:12 - otázka od: zuzka cavte chalani, ako sa vam vsatavlo po vcerajsej geografovici? boli ste super :-)pekny den No horko tazko, a hlavne Spokovi nejaky vtak ukradol gitaru a je z toho pekne nas ..ty. Kto uvidi cierny Ibanez Artcore, nech sa ozve, odmena ho neminie !

10:53:55 - otázka od: zuzka caute chlapci. Mate radi rybu? Dik jasne. Spoko je ryba. Znameniel

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu