Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markíza zúri: Vacvalová a Lasica sú späť, ale... idú do Jojky!

MIlan Lasica a Elena Vacvalová Zobraziť galériu (4)
MIlan Lasica a Elena Vacvalová

BRATISLAVA – Intelektuálna elita sa vracia! Moderátorka Elena Vacvalová (51) má dôvod na radosť. Jej večerná glosátorská relácia ohlasuje veľký návrat, avšak na obrazovky TV JOJ. V Markíze vraj bolo kvôli tomu poriadne husto!

Po troch mesiacoch od zrušenia relácie 7EDEM s r.o. bude utorková talkšou Eleny Vacvalovej opäť vo vysielaní. V Jojke sa totiž rozhodli, že obľúbenému programu dajú šancu. „Tak, ako niečo končí, potom zase ožije. Mám z toho radosť,“ netajila topkám nadšenie Vacvalová.

Ešte predtým, ako plavovlasá humoristka oznámila svoje rozhodnutie jojkárom, išla na pár slov do Záhorskej Bystrice. „S pánom riaditeľom Mikom som absolvovala príjemný rozhovor, povedala som mu o ponuke a o tom, aký mám k relácii dlhoročný vzťah,“ ozrejmila topkám priebeh diskusie so šéfom televízneho lídra.

Aj keď všetko nasvedčuje tomu, že v Markíze si z toho ťažkú hlavu nerobia, zrejme to tak nie je. „Rozhodne ich neteší, že stiahli Vacvalovú aj Lasicu,“ prezradil nám zdroj z prostredia Markízy. Chodbami televízie sa šepká aj to, že vedenie nie je vôbec nadšené z toho, že sa bude Elena Vacvalová objavovať na obrazovkách Jojky a zároveň v markizáckom Aj múdry schybí.

K znovuzrodeniu glosátorskej relácie dôjde pod novým názvom – Sedem. „Sme veľmi radi, že môžeme vo vysielaní TV JOJ divákom ponúknuť taký atraktívny projekt, s natoľko zaujímavými glosátormi,“ povedala topkám hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová.

Pod štvorcovým logom televízie od apríla diváci okrem Vacvalovej uvidia aj Milana Lasicu, Oľgu Feldekovú a Milana Kňažka. Podľa informácií topiek si na glosátorskú stoličku sadne aj Marián Leško.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu