Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Morgan Freeman po dopravnej nehode: Žaloba na krku!

Morgan Freeman Zobraziť galériu (8)
Morgan Freeman

LOS ANGELES - Žena, ktorá bola pasažierkou v motorovom vozidle amerického herca Morgana Freemana pri augustovej havárii, obvinila hviezdu z nedbanlivosti. Zároveň prezradila, že chce očistiť svoje meno a vyvrátiť tvrdenia, že bola Freemanovou milenkou.

Demaris Meyer tvrdí, že v osudný večer sa obaja stretli v country klube, kde sa navečerali so spoločnými priateľmi. Nehoda sa odohrala 3. augusta 2008 neďaleko Freemanovho domu v Charlestone v americkom štáte Mississippi. Podľa polície vodič stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré následne zišlo z vozovky a prevrátilo sa.

Freeman ešte pred nehodou ponúkol Meyer, aby prespala uňho doma, keďže to má odtiaľ bližšie do práce. "Bolo to do práce bližšie než od priateľovho domu, kde som pôvodne chcela prespať. Ponúkol mi miestnosť na spanie iba pre mňa, dokonca v oddelenom dome. Neprávom ma označujú za ženu, ktorá vraj zapríčinila krach manželstva pána Freemana. Toto tvrdenie je veľmi ďaleko od pravdy," bráni sa Meyer, ktorá navyše obvinila Freemana, že pred jazdou požil alkohol, čo však vyvrátili testy mississippskej polície.

Zranenia 71-ročného herca si po nehode vyžiadali štyri dni hospitalizácie - pri nehode si zlomil ruku, lakeť a utrpel viacero ďalších poranení. Jeho spolujazdkyňa nevyšla z nehody o nič lepšie. Po silnom údere do hlavy stratila kontrolu nad kognitívnymi funkciami a dočasne aj pamäť. Do dnešného dňa je neschopná vykonávať pracovné úkony. V žalobe Meyer žiada okrem iného aj nešpecifikované odškodné za trvalé následky a pokrytie nemocničných výdavkov. "Verím, že sa to všetko vyrieši. Nič viac vám v súčasnosti nepoviem," uviedol na margo celej kauzy hercov hovorca Ken Sunshine.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu