Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Henrieta Mickovičová: Balí ju kolega! Opustí manžela?!

Henrieta Mickovičová a Peter Oszlík Zobraziť galériu (3)
Henrieta Mickovičová a Peter Oszlík

BRATISLAVA – Herečka Henrieta Mickovičová (40) to momentálne nemá ľahké. Jej vzťah totiž prechádza krízou. A skôr než ju stihla vyriešiť, zjavil sa iný muž, ktorému sa páči!

Našťastie, všetko je len hra! Zamotanú situáciu rieši Henrietina postava Zuzana Bajzová v Paneláku. Tá ešte nevie, ako to dopadne s jej rozpadávajúcim sa vzťahom s manželom Michalom (Marián Miezga). V jej blízkosti sa začne pohybovať iný muž. Zhodou okolností je to Peter Fodrász (Peter Oszlík), Agátin brat. Neustále ju zahŕňa pozornosťou a dobrým jedlom.

Zdá sa, že Bajzovej sú Fodrászovci súdení. Keď sa do paneláku nasťahovala Agáta, hneď si padli do oka a dokonca spolu riešili spoločný biznis. Podobne sympatický je Zuzane aj Peter, no zo začiatku mu úspešne odoláva. Otázkou je, dokedy. Bude Peter vo svojom „balení“ vytrvalý? Bude si Zuzana pri ňom liečiť svoje zlomené srdce? Uvidíte v seriáli Panelák.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu