Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zahalená Belohorcová: Zuza, vyzleč sa!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (12)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA – Zuzana Belohorcová si spolu s priateľom Vlastimilom Hájkom otvorila sieť butikov. Oblečenie, samozrejme, propaguje samotná Zuzana. Na bývalú učiteľku sexu až príliš cudne! Nafotí ešte niekedy niečo odvážne?!

Zabudla, čo letí? Zuzana Belohorcová kedysi ochotne odhaľovala svoje prednosti. No na poslednej sérii fotografií, ktorou propaguje svoj butik, je až príliš zahalená. Čo-to z jej minulosti, kedy sa živila ako „učiteľka sexu“, naznačuje len vykúkajúca podprsenka, či posed s roztiahnutými nohami.

V dnešnej dobe pritom predáva práve nahota a sex. A aj značkové veci pôsobia dobre, keď sú rozhádzané okolo nahej modelky. No Zuzana sa zjavne snaží hodiť svoju minulosť za hlavu. Už niekoľkokrát sa vyjadrila, že akty by znovu nenafotila. „Nikdy nehovor nikdy, ale myslím, že stačilo. Chystám ešte nejaké fotenia, možno budú aj trochu odvážnejšie zábery, ale určite už nie v takom štýle, ako pre pánske magazíny,“ povedala nám Zuzana. My len dodávame – škoda.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu