Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lucia Hablovičová: Po dlhej dobe opäť sexi!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (12)
Lucia Hablovičová

VYSOKÉ TATRY/BRATISLAVA – Konečne odhalená! Lucia Hablovičová (31) je krásna žena, no pričasto svoje pôvaby ukrýva pod rolákmi. No teraz urobila výnimku a ukázala svoju príťažlivosť!

Lucia Hablovičová je bývalá modelka, a teda aj príťažlivá žena. No na rozdiel od iných krások svoje pôvaby málokedy vystavuje na obdiv. Najmä v poslednej dobe si pod tuniky a šaty s výstrihom obliekala rolák. Žeby kvôli priateľovi Rasťovi Žitnému nechcela pútať pohľady cudzích mužov? „Dôvod je veľmi jednoduchý. Keď sú vonku mínusové teploty, tak rolák je proste praktický,“ povedala nám Lucia.

Predsa však urobila aj v zimnom období výnimku, a to dokonca v Tatrách. Lucia konečne ničím nemaskovala svoj príťažlivý dekolt. „Bola som na pracovnej akcii, ktorá vyžadovala spoločenský odev,“ odôvodnila výber sexi šiat. Okrem výstrihu pútala Hablovičová aj vzorovanými pančuchami a všetci sa mohli presvedčiť, že vie byť aj sexi cica.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu