Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hriešne sexi striptíz: Na Valentína sa nezabúda!

Rosie predviedla svoje sexi pozadie. Zobraziť galériu (11)
Rosie predviedla svoje sexi pozadie.

LONDÝN - Ak práve hľadáte inšpiráciu na originálny darček k sviatku všetkých zaľúbených, najnovšia reklama na spodnú bielizeň značky Agent Provocateur vás rozhodne nesklame. Pripravte sa na poriadnu dávku sexuálneho náboja a hotovú pastvu pre oči!

Hlavnou hrdinkou šťavnatého reklamného spotu sa stala len dvadsaťjedenročná modelka Rosie Huntington-Whiteley z Anglicka. Medzi jej najväčšie úspechy doterajšej kariéry patrí exkluzívne fotenie pre výrobcu spodnej bielizne Victoria's Secret, vďaka ktorému sa blysla po boku takých stálic sveta modelingu, akými sú Marisa Miller či Heidi Klum.

Rosie v spomínanom videu stvárnila dievča, ktoré dostane košom od vlastného frajera v tej najnevhodnejšej chvíli - v Deň svätého Valentína. Z romantickej krásky sa stane divoká sexbomba v okamihu, keď nahnevane zhodí vrchnú vrstvu oblečenia a rozpustí si svoju božskú hrivu. V sexy čiernej súpravičke okorenenej podväzkami a vo vysokých ihličkách vzápätí sľubuje previnilcovi skutočnú pomstu: "Veď ja ti ukážem."

Sexica zahalená plášťom sebavedomo vkráča do priateľovej kancelárie a predvedie mu striptíz, na ktorý tak skoro určite nezabudne. Počas zmyselného obtierania a vrtenia zadočkom ho totiž pripúta k stoličke a dokonca mu oči previaže jeho vlastnou kravatou. Pred odchodom mu však ešte stihne do úst napchať svoje nohavičky a vraziť mu päsťou do oka so slovami: "Toto ťa naučí, že na Valentína sa nezabúda!"



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu