Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spevák Boy George pôjde na 15 mesiacov do väzenia

Boy George
Boy George

LONDÝN - Bývalého frontmana skupiny Culture Club dnes v Londýne odsúdili na 15 mesiacov vo väzení. Boya Georgea minulý mesiac uznali vinným z núteného zadržiavania spoločníka, s ktorým sa zoznámil cez internet.

Boy George, vlastným menom George O'Dowd, odmietal obvinenia z uväznenia Auduna Carlsena. Spoločník tvrdil, že ho spevák v apríli 2007 pripútal k stene a bil reťazou za to, že sa s ním pri prvom stretnutí odmietol vyspať. Spevák na súde tvrdil, že znovu pozval Carlsena na byt po stretnutí, na ktorom sa robili pornografické fotografie a užíval kokaín.

Nóra podozrieval z krádeže fotografií z počítača. Po vyhlásení za vinného sudca speváka varoval, že mu hrozí väzenie. Výška trestu však bola prekvapením, právnici očakávali nanajvýš tri mesiace vo väzení. Rozsudok priateľov a rodinu Boya Georgea šokoval, niektorí sa rozplakali.

Skupina Culture Club sa v 80. rokoch preslávila hitom Do You Really Want To Hurt Me? Neskôr skúsil Boy George sólovú kariér, v súčasnosti pôsobí DJ.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu