Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tlučková: Markíza ju odkopla, ide do Jojky... za Krausom!

Zuzana Tlučková a Andy Kraus Zobraziť galériu (6)
Zuzana Tlučková a Andy Kraus

BRATISLAVA – To je ale prekvapenie! Topky.sk zistili, že herečka Zuzana Tlučková (46) sa po ukončení spolupráce s televíziou Markíza objaví na obrazovkách Jojky. Prijala totiž ponuku Andyho Krausa (41) na účinkovanie v seriáli Kutyil s.r.o.

Neodolala! Zuzana Tlučková sa rozhodla rozšíriť herecké rady seriálu Kutyil s.r.o. Po Viky Rakovej a Andym Krausovi bude ďalšou bývalou markizáckou „susedou“, ktorá zakotví v jojkárskom programe. „Áno, je to tak. Po skončení Susedov som chcel, aby sme sa dali po pracovnej stránke opäť dohromady. Zuzane však prišla ponuka na nakrúcanie seriálu Priateľky. Tie sa však v decembri skončili a tak som jej navrhol spoluprácu. Ona ponuku s radosťou prijala,“ prezradil topkám detaily príchodu Tlučkovej do Jojky tvorca sitkomu Andy Kraus.

Zuzanina seriálová postava sa bude volať Anabela. Tá sa ako bohatá Bratislavčanka presťahuje z hlavného mesta na vidiek. Jej mestské zvyky sa však nie všetkým obyvateľom dediny budú páčiť. Ako sľubuje Andy Kraus, vďaka tomu vznikne v seriáli množstvo komických situácií.

Topky.sk však zaujímalo, či vtipné momenty neokorení aj herečka Marta Sládečková. Ak totiž nerátame Petra Marcina, tak do „susedovskej“ skladačky chýba už len ona. „Žiaľ, nepočítam s ňou do tohto projektu. Bol by som nerád, keby sa to na Susedov príliš ponášalo. V iných projektoch však s ňou budem rád spolupracovať,“ povedal Kraus.

Tlučkovej výkon v sitkome Kutyil s.r.o. budeme môcť ohodnotiť už prvý marcový pondelok. Nechajme sa prekvapiť, ako sa do seriálu zapracuje.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu