Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kraus: Na Vianoce ťuťu-muťu!

Andy Kraus s manželkou Danielou. Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus s manželkou Danielou.

BRATISLAVA – Najkrajšie sviatky roka klopú na dvere! Topky.sk zisťovali, ako ich bude tráviť humorista Andy Kraus (41).

V rodine Krausovcov budú prebiehať tohtoročné Vianoce podobne, ako každý rok. „Budeme sláviť úplne klasicky. Odkedy mám deti, tak je to v podstate orientované tak, aby mali práve ony najväčší zážitok,“ približuje nám priebeh Štedrého dňa herec a scenárista. K slávnostnej večeri zasadne celá rodina okolo piatej.

Ratolesti potom rozbalia darčeky a zhruba o jedenástej večer pôjdu do postele. „A potom prídu na rad dospelácke veci,“ povedal s úsmevom Andy Kraus. Na manželku Danielu to pokojne môže rozbaliť vetou Poďme robiť ťuťu-muťu, ktorá ako pozvánka na sex odznela v sitkome Susedia nejeden raz.  

Zdá sa teda, že najkrajším darčekom pre zabávača je práve manželka. Čo sa týka tých „naozajstných“ balíčkov pod stromčekom, starosti si kvôli nákupom nerobí. „Všetko už je vybavené. Nenávidíme veľa ľudí v obchodoch a preto si to zariaďujeme vždy v predstihu,“ prezradil pre topky.sk Kraus.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu