Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šimkovičová a Švajda: Zaplatia za zakázaný smiech v správach?!

Martina Šimkovičová a Patrik Švajda. Zobraziť galériu (4)
Martina Šimkovičová a Patrik Švajda. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Nevhodný smiech sa nevypláca! A vo večerných správach po ňom býva poriadna pokuta. Topky zisťovali, koľko by Martina Šimkovičová (37) a Patrik Švajda (36) mohli za svoj prešľap zacvakať.

Rozopnutý zips sa postaral o poriadnu zábavu! Stačilo, aby si Peter Varinský nezapol rázporok, a výbuch smiechu Martiny Šimkovičovej a Patrika Švajdu bol v živom vysielaní.

Škandalózne však bolo, že z čítačky museli zahlásiť upútavku na reportáž o prípade dobitej Kristínky. „Rozhodne to však nemalo žiadnu súvislosť s témou, ktorú avizovali,“ povedala topkám hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská.

„Žive vysielanie niekedy prináša aj takéto situácie, ale stáva sa to skutočne iba výnimočne,“ hájila ďalej moderátorov Dúbravská. Topky.sk sa ďalej zaujímali, či ich za tento prešľap čaká obvyklá pokuta. „Nebudeme ich sankcionovať,“ znel ortieľ zo Záhorskej Bystrice.

Šimkovičová so Švajdom síce už nemusia mať pot na chrbte, no táto situácia je pre nich určite varovným prstom, aby sa to viac neopakovalo.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu