Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šimkovičová: Martina, nie si v tom sama! Rehotali sa aj ony!

Tieto dámy sa nezdržali smiechu. Zobraziť galériu (7)
Tieto dámy sa nezdržali smiechu.

BRATISLAVA – Výbuch smiechu v priamom prenose! Vo štvrtok sa mu neubránila ani Martina Šimkovičová (37). Nebola však jediná. Podobné prešľapy sa vo večerných správach v minulosti podarili aj Zuzane Hajdu (33), Miriam Kalisovej (22) či Marianne Ďurianovej (31).

Vydržať dvadsať minúť s vážnou tvárou nie je jednoduché. Svoje o tom vedia aj moderátorky hlavného spravodajstva. Humorné situácie totiž nie vždy zvládnu iba s potlačovaným úsmevom. Diváci sa počas živého vysielania už neraz prizerali na ich neovládateľný smiech.


Ten vo štvrtok zachvátil Martinu Šimkovičovú (37). Plavovláska sa rozosmiala krátko po Patrikovi Švajdovi. Moderátorov v štúdiu pobavil nezapnutý rázporok na nohaviciach Petra Varinského.


Prvenstvo však suverénne patrí dnes už exhlásateľke jojkárskych Novín Zuzane Hajdu (33). Pred pár rokmi sa na konci relácie od smiechu dokonca rozplakala. Bránica jej evidentne išla naplno, keďže sa s divákmi ani nedokázala rozlúčiť. A nezostalo to bez následkov. Od vedenia televízie dostala písomné napomenutie a dokonca aj mastnú finančnú pokutu.


Tá našťastie obišla Mariannu Ďurianovú (31). Predstava, že ju o niekoľko rokov budú kŕmiť veľkou lyžicou ako istého indického starčeka v poslednej reportáži, v nej vyvolala poriadne veselú náladu.

V tej pravej silvestrovskej atmosfére sa vlani niesli aj Televízne noviny. Záverečné slová povedala Miriam Kalisová (22) so smiechom v hlase. Veselší koniec roka si v markizáckych správach ani nemohli predstaviť.


 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!   



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu