Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Shia LaBeouf si zahrá v sfilmovanom románe Johna Grishama

Shia LaBeouf Zobraziť galériu (3)
Shia LaBeouf (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Shia LaBeouf si zahrá hlavnú úlohu v adaptácii nového románu Johna Grishama. Právnický triler The Associate vyjde ešte len v januári 2009 vo vydavateľstve Random House, no spoločnosť Paramount Pictures si už zabezpečila práva na jeho sfilmovanie.

Producentom bude Lorenzo di Bonaventura. LaBeouf stvárni študenta práv na Yale, ktorý prijme prácu v prestížnej právnickej firme, kde ho takmer okamžite zasvätia do informácií o súdnom spore, v ktorom ide o miliardy dolárov.

Grishamov dlhoročný zástupca David Gernert knihu ponúkol štyrom producentom. Di Bonaventura ju dostal na Blízkom východe, kde práve dozerá na nakrúcanie akčného filmu Transformers: Revenge of the Fallen v réžii Michaela Baya s LaBeoufom v hlavnej úlohe. Práve tam sa hneď s 22-ročným hercom dohodol na spolupráci.

Shia LaBeouf, ktorý sa na filmovom plátne naposledy objavil v trileri Oko dravca, v lete zažiaril po boku Harrisona Forda v očakávanom dobrodružnom filme Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky. V roku 2007 sa predstavil ako Sam Witwicky vo filme Transformers. Vo februári tohto roka získal cenu Britskej akadémie filmových a televíznych umení (BAFTA) v kategórii Rising Star.

Informácie zverejnil portál www.variety.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu