Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

István z Talentu: Trauma! Zakomplexovaný recitátor?!

István Habodász Zobraziť galériu (8)
István Habodász

BRATISLAVA – Uzavrel sa do seba! Recitátor István Habodász (16) už zrejme tisíckrát oľutoval, že sa do šou Slovensko má talent prihlásil.

Rozdáva smiech, no on je z toho paradoxne nešťastný. Momentálne vychytený recitátor István Habodász zrejme netušil, akú daň so sebou prináša „úspech“ v šoubiznise. A s tým zrejme mladý Komárňan nerátal. Obrnil sa preto zbrklým rozhodnutím, ktorým doslova šokoval. Lámavej slovenčine sa totiž rozhodol dať stop. A rozprávať bude len po maďarsky.

Nechce totiž, aby sa mu celý národ posmieval za jeho prešľapy v slovách. Podľa našich informácií to dosť ťažko znáša po psychickej stránke. Dokonca ani médiám nechce poskytovať rozhovory v slovenčine. Skrátka, účasť v šou mu dosť naštrbila sebavedomie. A je o tom presvedčená aj odborníčka. „Vo veku neskorej puberty je sebaobraz ešte veľmi zraniteľný. Človek si iba buduje sebaistotu,“ myslí si o celej situácii psychiatrička Danica Caisová.

István si síce svoje prednesy užíva plnými dúškami, mimo kamier však pôsobí placho a hanblivo. „Momentálne je v situácii a tlaku, ktorý môže viesť ku komplexom menejcennosti,povedala topkám odborníčka. Každopádne, recitátorská hviezda s nevšedným prednesom nás zrejme ešte poriadne prekvapí. „Buď sa uzavrie do seba alebo sa tomu postaví štýlom: ja vám všetkým ukážem,“ domnieva sa Caisová. Uvidíme teda, ako to celé dopadne v blížiacom sa finále.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu