Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zo šou "fraška": Nad talentom zvíťazil súcit a humor!

Táto trojica postúpila v nedeľu do finále. Zobraziť galériu (5)
Táto trojica postúpila v nedeľu do finále.

BRATISLAVA – Diváci si šou Slovensko má talent pomýlili s Bailandom! A nielen oni, ale dokonca aj porota! V nedeľu totiž do finále postúpili súťažiaci, ktorí zaujali predovšetkým humorom a smutným osudom. Táto relácia však má byť o talente. Prečo tomu tak nebolo aj tentokrát?!

Do finále sa dostali recitátor  István Habodász (16) a gymnastky - sestry Mária (16) a Gizela (26) Billíkové, z ktorých staršia trpí Downovým syndrómom. Všetci talent bezpochyby majú, ale v nedeľňajší večer nepatrili podľa názorov čitateľov topiek medzi najtalentovanejších účastníkov.

Zdá sa, že hlasujúci diváci i porota sa nechali ovplyvniť inými faktormi – humorom a súcitom. Do finále preto poslali práve ich. „Baby, ja vám to doprajem. Choďte ďalej,“ posunul týmito slovami do finále gymnastky Paľo Habera. Zrejme však zabudol, že v tejto šou nemá isť o to, aby porota niekomu niečo dopriala, ale o to, aby vybrala spomedzi nadaných ľudí tých najtalentovanejších.

Tesne po skončení priameho prenosu si diváci v bratislavskej Inchebe pošepkávali, že v ten večer mali rozhodne navrch napríklad husľový virtuóz Tomáš Koky, imitátor Johnyho Casha Róbert Šimek, či steper Tomáš Černák. Tí predviedli vystúpenia, ktoré sa len tak nevidia. Postup by si rozhodne zaslúžili viac. A myslia si to aj viacerí čitatelia portálu topky.sk. Našu mailovú schránku a diskusné fórum včera zaplnili nesúhlasnými vyjadreniami s rozhodnutím poroty.

„V prípade dvoch sestier, ktoré postúpili do veľkého finále, sa jedná o charitu. V prípade Tomáša ide skutočne o talent.  Čo je to potom za súťaž? Porota ma sklamala. Dala na pocity a nie na talent... Škoda,“ napísal nám čitateľ Milan. A nebol sám.

Rovnako sa rozohnili aj čitatelia v internetovej diskusii k článku o postupujúcich súťažiacich. Mnohí zdieľajú podobný názor ako pán Milan. „Tiež si myslím, že tie sestry nemajú s talentom nič spoločné. Gizela snáď vyniká medzi seberovnými, ale tu??? Ozaj tam boli lepší, ale je to vec názoru. Aj ten stepujúci tanečník... Veď ten aspoň ukázal, že vie niečo iné ako ostatní. Všade ho vedia oceniť, iba doma nie, nesúhlasne sa vyjadril ďalší náš čitateľ.

Nechajme sa teda prekvapiť, ako dopadne samotné finále, ktoré sa uskutoční 7. decembra. Vyhrá niekto s veľkým talentom alebo to bude opäť hra na ľudské emócie?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu