Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Depp sa vžil do Klobučníka vo filme Alica v krajine zázrakov

Johnny Depp Zobraziť galériu (7)
Johnny Depp

BRATISLAVA - Herec Johnny Depp berie vážne rolu Klobučníka vo filme Alica v krajine zázrakov, ktorý režíruje Tim Burton. Zvláštnym správaním prekvapuje celý štáb. Nedávno ho prichytili, ako je vlastný klobúk.

"Nevymýšľam si, len sa zahryzol do strechy klobúka a požul to," citovala slová režiséra Burtona internetová stránka www.contactmusic.com. Burton nemusel Johnnyho Deppa dlho presviedčať, aby si Klobučníka zahral. "Rád hrá čudákov," vyhlásil. "Páči sa mu látka, ktorú tu máme, a chápe ju. Je pekné pracovať s ľuďmi, ktorí sú fanúšikmi predlohy," povedal filmár pre internetovú stránku www.aceshowbiz.com.

Alicu v krajine zázrakov, ktorá vznikne kombináciou reálnych záberov živých hercov a počítačovej animácie, by mali pod hlavičkou Disney Digital 3-D uviesť do kín v roku 2010. Hlavnú úlohu - Alicu, si zahrá Austrálčanka Mia Wasikowska. Americká herečka Anne Hathaway bude Biela kráľovná. K hereckému obsadeniu sa pridala aj režisérova snúbenica, anglická herečka Helena Bonham Carter, ktorá sa predstaví ako Srdcová kráľovná.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu