Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zosnulý herec Heath Ledger nenávidel Hollywood

Heath Ledger Zobraziť galériu (10)
Heath Ledger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zosnulý austrálsky herec Heath Ledger nenávidel Hollywood, tvrdí herec Billy Bob Thornton. Internetová stránka www.contactmusic.com citovala Thorntona, že s Ledgerom boli v tomto smere spriaznené duše.

Bývalý manžel Angeliny Jolie sa so zosnulým hercom stretol v roku 2001 na nakrúcaní drámy Ples príšer, údajne ich spájal odpor k filmovému priemyslu. Ledger "sa nikdy nezačlenil do Hollywoodu a nechcel byť celebrita. Chcel byť herec," povedal Thornton.

Heath Ledger zomrel v januári 2008, príčinou smrti bolo náhodné predávkovanie sa liekmi. Austrálsky herec zažiaril ako homosexuálny kovboj vo filme Skrotená hora (2005), za rolu ho nominovali na Oscara. Jedna z jeho posledných rolí - šialený zločinec Joker v pokračovaní "batmanoviek" s názvom Temný rytier (2008), získala množstvo pozitívnych ohlasov zo strany filmovej kritiky. Ozývali sa dokonca hlasy za udelenie posmrtného Oscara za túto úlohu. Zanechal po sebe dvojročnú dcéru Matildu, ktorej matkou je herečka Michelle Williams.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu