Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jessica Alba ako úchylák Hannibal Lecter

Jessica Alba Zobraziť galériu (15)
Jessica Alba

LOS ANGELES - Zaujímavý spôsob propagácie zvolila mladá sexi kráska. Takýmto bilboardom sa majú motivovať mladí ľudia k voľbám. Či to však Amerika správne pochopí, je dosť otázne.

Pod logom „Iba vy sa môžete umlčať“ vystupuje americký idol krásy Jessica Alba (27) s cieľom vzbudiť väčší záujem o voľby u mladšej populácie.

Fotka svoj účel zaujať a neprehliadnuť splnila dokonale. Veď kto by si už len nevšimol obnaženú plačúcu ženu s Hannibalovou maskou na tvári. Pri bližšom skúmaní mnohí okoloidúci sklamane zisťujú, že nejde o ďalšie pokračovanie úspešného filmu Mlčanie Jahniat. Až veľmi detailné pozorovanie umožní odhalenie totožnosti osôbky za maskou.

Herečka svoje zaujímavé dielo krkolomne vysvetľuje slovami: „Pokiaľ sa nezaregistrujete, nebudete voliť a nespravíte rozdiel, ktorým pri troche šťastia zabránite páchaniu zlých vecí vo vašej krajine, tak sa prakticky zväzujete a umlčujete."

Či práve tento spôsob motivácie bude pre cieľovú skupinku ľudí tým pravým impulzom, ukáže až čas. Momentálne názory ju považujú skôr za zavádzajúcu a mätúcu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu