Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianovej exmilenec Surovčík: Marianna, vymenil ťa za mladšiu!

Tomáš Surovčík a jeho nová partnerka Bibiana. Zobraziť galériu (8)
Tomáš Surovčík a jeho nová partnerka Bibiana.

BRATISLAVA - Toto je ona! Nová známosť mladého podnikateľa Tomáša Surovčíka (28), ktorý mal pred časom "pletky" s markizáčkou Mariannou Ďurianovou (31). Ostatný oficiálny milenec televíznej moderátorky vymenil blondínku za brunetku. Topky.sk zistili, kto je mladá sexica po jeho boku.

Ešte v marci tohto roku zdieľala tvár hlavného spravodajstva Markízy niekoľko týždňov jednu posteľ s bohatým podnikateľom Tomášom Surovčíkom.  Romániku však odzvonilo potom, ako sa ich tajné stretávanie prevalilo na verejnosť. Preto približne v polovici apríla "hrátky" definitívne skončili.

A zatiaľ, čo Marianna je stále bez partnera, Tomáš si už veselo užíva s novou krásavicou.  Dôkazom, že jeho vzťah je naozaj vážny, môže byť aj fakt, že vzal svoju novú známosť aj na svadbu exministra Jirka Malchárka. Slečna mu robila spoločnosť aj na hostine v maďarskom Dunakility.

„Áno, je to moja partnerka,“ priznal pre topky.sk Surovčík. Ako sme ďalej zistili, mladá dáma po jeho boku sa volá Bibiana, je nádejnou slovenskou speváčkou a má iba 19 rokov. V porovnaní s Ďurianovou to predstavuje dvanásťročný vekový rozdiel.

V súvislosti so Surovčíkovou novou známosťou sme chceli vedieť, ako dlho už tvoria pár. „Krátko,“ odpovedal stroho podnikateľ. Nakoniec sme z neho predsa len dostali o čosi konkrétnejší časový údaj. „Dlhšie ako týždeň a menej ako dva mesiace,“ hral sa so slovíčkami Surovčík.

Kto je Tomáš Surovčík?
Bratislavský podnikateľ, ktorý zdedil veľkú časť majetkov po otcovi Jozefovi († 46). Toho zavraždil v okolí Slnečných jazier neznámy muž siedmimi strelnými ranami, keď mal Tomáš 23 rokov. V súvislosti s týmto brutálnym činom sa pošuškávalo, že išlo o vybavovanie mafiánskych účtov. To sa však nikdy nedokázalo. Zavraždený Jozef Surovčík bol počas života považovaný za jedného z najvplyvnejších mužov Bratislavy. V hlavnom meste vlastnil niekoľko reštaurácií a zaoberal sa podnikateľskou činnosťou v oblasti zábavného priemyslu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu