Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Elán je Elán: Iba sľuby... Na víťazov šou elánisti kašlú!

Zobraziť galériu (21)

BRATISLAVA – Od ukončenia markizáckej speváckej súťaže Elán je Elán ubehlo už takmer pol roka. O muzikáli, v ktorom by mali účinkovať jej víťazi Viki Matušovová (17) a Vilo Csontos (28), zatiaľ nepočuť. Elánisti dokonca výhercov ani nekontaktovali!

Pre mladú speváčku Viki Matušovovú bola súťaž výzvou – veď muzikály sú momentálne na Slovensku asi najnavštevovanejšie. No hoci jej víťazstvo zaručovalo úlohu, postupom času stráca nádej na to, že by ju dostala. „Priateľ robí na Fontáne pre Zuzanu a keby tam nebol v kontakte s Vašom Patejdlom, tak neviem úplne nič,“ povedala Viki pre topky.sk.

Od priateľa sa dozvedela, že elánisti majú momentálne iné aktivity, čo nám potvrdil aj Vašo Patejdl. „Začneme na muzikáli pracovať po našom jesennom turné,“ tvrdí. Pre premiéru si zatiaľ určili približný termín na jeseň budúceho roku. „Rok prípravy je pre nich normálny čas,“ povedala trochu sklamane Matušovová.

Viki sa preto pustila do iných aktivít. Popri škole nahráva CD s Brunom Oravcom a pripravuje sa na premiéru muzikálu Matúš Čák Trenčiansky, ktorá bude ôsmeho novembra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu