Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jojkárska moderátorka Šišková: Po svadbe milovanie až do rána!

Ivana Šišková a Andrej Smatana Zobraziť galériu (9)
Ivana Šišková a Andrej Smatana

BRATISLAVA/BELINCE - Už je vydatá! Moderátorka relácie televízie Joj Črepiny Plus Ivana Šišková (26) povedala pred pár dňami svoje „Áno“ priateľovi Andrejovi Smatanovi (28). Topky.sk vedia pikantné detaily z ich svadby.

Párik vhupol do manželského stavu takpovediac spontánne. Randili spolu totiž krátko – iba sedem mesiacov. „Bolo to však o to intenzívnejšie. Po dvoch týždňoch od nášho zoznámenia sme spolu začali bývať. Mesiac na to padlo slovo svadba,“ prezradila pre topky.sk čerstvá nevesta Ivana.

Na svoj deň „D“ si pozvali okolo osemdesiat hostí. Svadobná hostina sa konala nedaľeko moderátorkinej rodnej dediny Belince. „Zábava trvala zhruba do štvrtej ráno. Obaja sme mali pocit, že to ubehlo veľmi rýchlo. Po príchode domov som bol veľmi unavený, ale aj tak som ju pomiloval tak, ako sa patrí,“ povedal s frajerským úsmevom ženích Andrej Smatana.

Mladomanželský párik už myslí aj na deti, ktoré si predbežne naplánovali v časovom horizonte jedného roka. „Chceli by sme Ivonku a Samka,“ priblížil spoločné predstavy o rodine Andrej. Keďže si pred dvomi mesiacmi kúpili byt v bratislavskej mestskej časti Rača, ich plány naberajú čoraz reálnejšie kontúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu