Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herec Sharif odmietol zaplatiť takmer 9-miliónový rozsudok

Omar Sharif
Omar Sharif

Legendárny herec egyptského pôvodu Omar Sharif, ktorý sa nedávno objavil na festivale Artfim v Trenčianskych Tepliciach, odmietol zaplatiť rozsudok občianskeho súdu vo výške 455-tisíc dolárov, čo predstavuje takmer 9 miliónov korún.

V roku 2005 totiž na parkovisku pred losangeleským steakhouseom vyvolal roztržku so strážcom parkoviska Juanom Ochoa Andersonom, ktorý tvrdí, že ho herec udrel. Sharif tak čelil priestupku za ublíženie na zdraví.

Advokát Martin Singer, ktorý v prípade herca zastupuje, však uviedol, že jeho klient nemá v pláne čiastku zaplatiť. Hviezda desiatok svetoznámych filmov si totiž myslí, že strážca chce zarobiť len na jeho slávnom mene. Singer uviedol, že Sharif chcel Andersonovi zaplatiť "tisíce" dolárov, avšak po zistení, že strážcove pohnútky k obvineniu pramenili viac z hercovej slávy ako skutočných zranení, sa rozhodol nezaplatiť.

Vzhľadom na toto zistenie, sa Sharif prestal obhajovať, neobjavil sa ani na súde, čo vyústilo k rozhodnutiu, ktoré zahŕňa aj odškodné v spomínanej výške. Sedemdesiatšesťročného Sharifa zároveň odsúdili na dva roky podmienečne. Herec však nemá v USA žiaden majetok a rozsudok mu nebráni vycestovať z krajiny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu