Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po kríze hrozí S.O.S. krach! Čo bude s hercami?

Dano Dangl, Peter Sklár, Petra Polnišová, Roman Pomajbo Zobraziť galériu (12)
Dano Dangl, Peter Sklár, Petra Polnišová, Roman Pomajbo (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Nie je vylúčené, že obľúbenú skeč šou S.O.S. už na obrazovkách STV neuvidíme. Jej sledovanosť nie je vo verejnoprávnej televízii dostačujúca a tak sa relácia otriasa v základoch. Ďalšie pôsobenie v nej nemajú isté herci Polnišová, Dangl, Pomajbo a Sklár.



Produkčná spoločnosť Maya ešte nepredĺžila každoročnú zmluvu na výrobu zábavnej relácie S.O.S. pre STV. Tá sa končí už tento mesiac. A tak sa prirodzene vynárajú špekulácie o jej zániku alebo prípadnom presune do niektorej z komerčných televízií. „Joj-ka nemá momentálne záujem o SOS,“ prezradila pre Bleskovky.sk jej hovorkyňa Tatiana Tothóva.

Zdá sa však, že Markíza sa po vzniknutej príležitosti vrhne. V Záhorskej Bystrici záujem nevyvrátili, práve naopak. „TV Markíza chce pokračovať v úspešných skeč šou. V súčasnosti uvažujeme o viacerých alternatívach,“ povedala nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. A čo na to STV? Veď zmluva im vyprší už 30. júna!

„Stále sme v rokovaní,“ s nádejou na ďalšiu spoluprácu tvrdí hovorkyňa STV Želmíra Habanová. Viacerí herci z S.O.S. už popritom začali spolupracovať aj na iných projektoch v iných televíziách. Napríklad Daniel Dangl sa zhostil úlohy scenáristu a jednej z hlavných postáv markízackej zábavnej šou Áno, miláčik! Peter Sklár je zasa tvárou v jojkárskej Mafstory.

Absolútnej víťazke tohtoročnej ankety OTO Petre Polnišovej sa ponuky len tak hrnú. Bleskovky.sk zistili, že väčšina predstaviteľov z S.O.S. si zahrala aj v novej utajovanej detektívnej skeč šou, ktorá by sa momentálne mala iba ponúkať televíziám. Možno práve nový projekt spôsobí krach S.O.S.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu