Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vierka Berkyová už vie

Vierka Berkyová Zobraziť galériu (9)
Vierka Berkyová

Ja viem - je názov dlho očakávanej novej pesničky tretej slovenskej superstar Vierky Berkyovej. V rádiách ho ešte nemôžete počuť, k dispozícii je zatiaľ len na internete.

„Je to pomalá pieseň v R'nB - Pop style, kde vyniká samotná Vierka, aby si ľudia mohli vychutnať jej farbu hlasu a spevácke umenie,“ uviedla pre bleskovky PR manažérka Vierky Berkyovej Claudia Guzová.

Na piesni Ja viem sa podieľali najmä basgitarista Juraj Griglák, gitarista Paľo Bereza, klávesák Peter Prieložník. Skladbu produkoval a zložil Milo Suchomel, nahrávala sa v štúdiu vo Viničnom. Text piesne napísal Karol Kučera.

Vierka sa po rozchode s vydavateľstvom Sony BMG pustila do práce s novým tímom kvalitných hudobníkov. Vedenia celej produkcie na jej CD sa ujal známy jazzový saxofonista Milo Suchomel.

Rozpracované už majú ďalšie skladby, na ktorých sa podieľajú takí známi hudobníci ako Martin Valihora, Juraj Griglák, Paľo Bereza, Juraj Bartoš, Tomáš Gajlik, Peter Prieložník, Edy Portela, DJ Jazzy, a ďalší. Na textoch sa podieľajú textári ako Peter Konečný, Saša Okálová a Karol Kučera.

Na letné mesiace sa už pripravuje ďalší tento raz rýchly a tanečný singel.

Keďže nechcú nič uponáhľať a na každej skladbe si dávajú všetci veľmi záležať, kompletné CD by malo vyjsť až v priebehu augusta.


Skladba: Ja viem




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu