Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Láska a zrada v showbiznise

Stáva sa to aj krásnym ženám. Topmodelku Terezu Maxovú opustil muž kvôli inej... Zobraziť galériu (6)
Stáva sa to aj krásnym ženám. Topmodelku Terezu Maxovú opustil muž kvôli inej...

Je to už raz tak. Nevera, rozchody a rozvody nie sú v bežnom živote ničím výnimočným. A ani v šoubiznise. Až na to, že nevera týchto ľudí zostane len málokedy utajená.

Tereza Maxová: Nordickú krásku vystriedala mulatka

Nepríjemný rozchod zažila svetoznáma česká topmodelka Tereza Maxová (35). Jej manžel, tenista Frederik Fetterlein (38) opustil nielen Terezu, ale aj ich syna Tobiasa Joshua (5). A to všetko kvôli pôvabnej mulatke, dánskej speváčke Saseline Sorensen z dievčenského dua Soap. Terezinu nordickú krásu vymenil za exotickú divokú kočku. Krásna topmodelka však za zradným manželom už nesmúti – novinári ju nedávno prichytili v náručí nového milenca.

Jana Krausová: Najslávnejšia partnerská rošáda

Aj v ďalšom príbehu hrajú hlavné postavy české celebrity. Veľmi elegantne vyriešili svoje manželské problémy Jan Kraus a herečka a výtvarníčka Jana Krausová (52). Kraus svoju ženu najskôr opustil kvôli herečke Ivane Chýlkovej (44). Tá kvôli nemu opustila herca Karla Rodena (42). Všetko sa však skončilo šťastne – za krátky čas vznikol nový pár – Roden a Krausová. Dnes spolu všetci štyria normálne komunikujú a priatelia sa, aj keď Jana je ešte stále oficiálne Krausovou manželkou.

Libor Bouček: Hneď po svadbe mu Marianna nasadila parohy

Manželstvo českého moderátora Libora Boučka (27) s Mariannou Ďurianovou zničila hviezda reality šou Nevesta pre milionára Jan Novotný (29). Manželstvo Libora a o štyri roky staršej moderátorky TV Markíza nevydržalo ani pol roka. Aj keď svoju neveru Marianna najskôr tajila, usvedčili ju fotografie, ktoré priniesol denník Nový Čas. Za necelý rok po svadbe sa manželstvo skončilo rozvodom a Bouček sám seba s humorom tituloval za najslávnejšieho paroháča Čiech. Treba dodať, že ani Mariannin románik so známym donchuanom netrval dlho...

Jennifer Aniston: Jeho šaty věnovala na charitu

„Keď vás láska opustí, nechajte si otvorené srdce,“ povedala americká herečka Jennifer Aniston (39) po tom, čo sa jej rozpadlo manželstvo s hercom Bradom Pittom (44). Ten ju vymenil za kolegyňu z branže Angelinu Jolie (32), do ktorej sa zamiloval pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci. Pre Jennifer bol rozvod s Bradom tým najťažším obdobím života. „Cítila som, že smútok musí prebolieť, inak sa ho do smrti nezbavím. Zavrela som sa na niekoľko hodín v kúpeľni a plakala som,“ spomína dnes. Definitívnu bodku vzťahom sa jej podarilo urobiť tak, že všetko Bradove oblečenie darovala na charitu.

Zdroj: Blesk.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu