Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vicemiss Sýkorová je Dievča leta Nového Času!

Lenka (vpravo) zvíťazila pred dvoma rokmi v čitateľskej ankete Dievča leta. Zobraziť galériu (6)
Lenka (vpravo) zvíťazila pred dvoma rokmi v čitateľskej ankete Dievča leta. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Finalistka tohtoročnej súťaže Miss Slovensko Lenka Sýkorová (21) nie je žiadna začiatočníčka. Prvenstvo v podobnej súťaži získala už pred dvoma rokmi, keď zahviezdila v Dievčati leta. Do Nového Času ju vtedy prihlásil jej priateľ Dárius (25). Ten sa z jej úspechov teší dokonca viac ako ona samotná.

Vtedy len 19-ročná Lenka sa po viac ako dvojmesačnom hľadaní Najkrajšieho dievčaťa leta Nového Času stala v roku 2006 jeho víťazkou. Okrem prestížneho titulu kráska získala aj exkluzívny zájazd v hodnote 50-tisíc korún a jej tvár sa stala známou. Bratislavčanka tak aj vďaka Novému Času odštartovala svoju kariéru vo svete krásy.Už v tom čase mala usmievavá Lenka skúsenosti s predvádzaním.

„Už dva roky pracujem pre modelingovú agentúru. No trému mám pri každej prehliadke, nevynímajúc dnešnú súťaž,“ povedala vtedy. Aj na včerajší finálový večer sa už ostrieľaná blondínka dôkladne pripravovala niekoľko týždňov. Oplatilo sa! V konkurencii dvanástich finalistiek sa stala 2. vicemiss. O tom, že to nie je iba pekná tvárička svedčí aj fakt, že už druhý rok študuje na vysokej škole.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu