Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bleskový návrat Orviskej na obrazovky: Mesiac po pôrode a bruško vonku!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (3)
Alexandra Orviská (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Kolegyňu Anetu Pariškovú síce netromfla, no aj tak môžeme návrat Alexandry Orviskej pred kamery po pôrode označiť za naozaj rýchly. Porodila koncom januára a dnes už moderovala Top Star.

Alexandra Orviská na sieti Instagram zbiera jeden pochvalný komentár za druhým. Veď 27. januára rodila a teraz sa už bez problémov ukazuje verejne s odhaleným bruškom. A ešte viac musela sledovateľov prekvapiť, keď im dnes prezradila, že už 36 dní po pôrode ide opäť zarezávať do televízie. 

Bleskový návrat Orviskej na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AO)

To, že patrí k rekordérkam, čo sa návratu do práce týka, poznamenala aj jej kolegyňa Andrea Belányiová. „Podľa mňa silno atakuje Anetinu pozíciu, ktorá prišla ešte skôr po pôrode,” uviedla v Sašinom príbehu na sieti Instagram. Parišková si to pritom do práce namierila už 21 dní po cisárskom reze. 

Belányiová si poznámku o rýchlom návrate neodpustila ani v priamom prenose, keď Orviskej odovzdávala spravodajské štúdio: „To bola taká rýchla materská, mesiac a niečo...”

Saša navyše aj do práce nabehla v kratučkom tričku, ktoré mierne poodhaľovalo jej bruško. A to pôsobilo, akoby ani nerodila. 

Galéria: Alexandra Orviská po pôrode v Top Stare

Bleskový návrat Orviskej na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AO)

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu