Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrbatého out: Jeho nová priateľka je zadaná!

Nový Čas prichytil párik cez víkend na prechádzke na Kolibe. Zobraziť galériu (2)
Nový Čas prichytil párik cez víkend na prechádzke na Kolibe. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Vyzeralo to, že konečne žiari šťastím! Láska jedného z najúspešnejších slovenských tenistov Dominika Hrbatého (30) má však trhliny. A to obrovské! Vyzerá to, že športovec sa tentoraz poriadne vyoutoval.

Nový Čas už vie, prečo v nedeľu tak úpenlivo tajil totožnosť sympatickej brunetky, s ktorou sa nám ho podarilo nafotiť na romantickej prechádzke na Kolibe. Kráska po boku Domina je totiž zadaná! A to nie je všetko...

Neubehlo ani pol roka od rozchodu Martiny Štofaníkovej a Dominika Hrbatého a tenista roka si už za ňu našiel náhradu. Novému Času sa ho cez víkend podarilo prichytiť so štíhlou brunetkou na prechádzke na bratislavskej Kolibe. Aj keď športovec sa s kráskou už niekoľko týždňov ukazoval na verejnosti, po zverejnení fotografií nastala hra na skrývačku. Domino aj ľudia z jeho blízkeho okolia nechceli o jej totožnosti ani minulosti vôbec hovoriť. Nový Čas už vie prečo!

Brunetka po jeho boku je, ako sme správne predpokladali, českej národnosti. Ide o Nelu Petrovú z Krnova, ktorá je v kuloároch už niekoľko týždňov braná ako „Dominova priateľka“. Do tohto bodu by bolo všetko v poriadku...

Podľa informácií Nového Času je však Dominova Nela zadaná! Jej priateľom má ešte stále byť český tenista Tomáš Zíb. Brunetka u neho vraj dokonca stále býva. Hrbatý sa s kráskou z Česka údajne bližšie spoznal v novembri na tenisovom turnaji Tatra banka Open, kde hral aj jej priateľ Zíb. O pár dní nato sa stretli na zápase v Montreale a Silvester už strávili spoločne v uliciach Bratislavy.

Až spätný pohľad dáva zmysel tomu, prečo Hrbatý novú lásku toľko skrýval. „Neviem, či sa to dá nazvať priateľka, no mám takú kamarátku. O priateľke sa ešte nedá hovoriť, to je ešte ďaleko,“ tvrdil Novému Času i napriek existencii fotografií, ktoré hovorili o inom. Slovenský špor tový multimilionár už teda nie je sám. Otázne je, koľko času uplynie, kým brunetku po svojom boku bude chcieť nazvať „priateľkou“.

Hrbatého out: Jeho nová
Zobraziť galériu (2)

KTO JE TOMÁŠ ZÍB?

Narodil sa v roku 1976 v českom Písku. V roku 1995 sa stal profesionálnym tenistom. Tenisom si doposiaľ zarobil 1 327 182 dolárov (30 219 934 Sk), v rebríčku ATP je v súčasnosti na 154. mieste v dvojhre. So svojou manželkou sa rozviedol po ôsmich rokoch, neskôr začal chodiť s Nelou Petrovou. S Hrbatým ho spája nielen vzťah k tej istej žene, ale aj minuloročné zranenie ruky. No oproti Dominikovi, ktorý podstúpil operáciu lakťa, mal Zíb problémy so zápästím.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu