Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Daniel Radcliffe balí milionárky v snobských kluboch

Daniel Radcliffe uprednostňuje bohatšie dievčatá. Zobraziť galériu (12)
Daniel Radcliffe uprednostňuje bohatšie dievčatá.

LONDÝN – Filmový Harry Potter sa rozhodol užiť si svoje milióny naplno. Posledné dni trávi v snobských londýnskych baroch, kde rozhadzuje státisíce za luxusné šampanské a na parket vábi dcéry milionárov.

Naposledy ho videli v podniku Crazy Larry v Chelsea. Po divokej noci odchádzal osemnásťročný Daniel Radcliffe s pôvabným blonďatým úlovkom.

Minulý rok v júli dosiahol herec plnoletosť a stal sa výlučným správcom svojich financií. Vtedy vyhlásil, že nemieni utrácať peniaze na nič luxusné. Knihy a CD za pár libier mu údajne ako výdavok bohato postačia. V tomto roku však bolo všetko inak. Kúpil si v New Yorku luxusný byt v prepočte za 75 miliónov korún a v reštaurácii mu nie je ľúto minúť tisícky libier za jediný večer.

„Daniel platil šampanské pre všetkých a povedal zamestnancom klubu, aby dodali jeho kamarátom všetko, čo budú chcieť. Strávil noc tancom s dvomi štíhlymi snobskými dievčatami a DJ mu na želanie zahral dvakrát The Killers. S jednou z tých dievčat sa potom zarozprával a neskôr s ňou odišiel," prezradil zdroj z klubu.

Daniela si rozhodne nezíska žiadne obyčajné dievča s dobrým srdcom. Pre mladého herca je najdôležitejšie, aby bola štíhla, krásna a spoločensky dobre situovaná.

„Fyzicky má rád predovšetkým vysoké a štíhle blondínky, ale páči sa mu tiež, keď sú z bohatej a významnej rodiny, pretože sú menej vystrašené z jeho slávy a takisto sa nebojí, že by hneď predali tlači článok o ich vzťahu," dodal Radcliffov kamarát.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu