Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dojímavé výročie Jasminy Alagič: VIDEO Aha, ako vyzerala, keď začala moderovať!

Jasmina Alagič Vrbovská s manželom Rytmusom Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič Vrbovská s manželom Rytmusom (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Pred pár dňami ubehlo neuveriteľných 5 rokov odvtedy, čo sa Jasmina Alagič Vrbovská (30) stala tvárou módnej televízie Fashion TV. Exotická kráska vtedy absolútne prevalcovala konkurenciu, no aj napriek tomu do úplného finále nepostúpila. Jej terajšia šéfka Gabriela Drobová (46) s ňou totiž poriadne vypiekla. My máme k dispozícii video, ako to celé vyzeralo!

Gabriela Drobová a Jasmina Alagič Vrbovská majú k sebe mimoriadne blízko. Obe dámy si absolútne sadli a jedna druhú dnes v podstate pokladajú za súčasť svojej rodiny. No a niet sa čomu diviť, keďže práve riaditeľka Fashion TV naštartovala kariéru manželky rapera Rytmusa. 

Stalo sa tak pred piatimi rokmi, keď sa Jasmina dostala do TOP 4-ky finalistiek Face od Fashion TV, kde Drobová hľadala novú moderátorku. Počas jednej z posledných epizód, keď sa rozhodovalo tom, ktoré dievčatá postúpia do samotného finále, temperamentná blondínka s Jasminou naozaj vypiekla. 

Galéria: Jasmina Alagič a Rytmus so synčekom Sanelom.

Výročie Jasminy Alagič: VIDEO Aha, ako vyzerala, keď začala moderovať! (Zdroj: fashion tv)

Všetko totiž nasvedčovalo tomu, že kráska vypadla a sen stať sa moderátorkou spomínanej televízie sa rozpadol na márne kúsky. „Jedna z vás do poslednej finálovej epizódy Face of Fashion TV nepostúpi. A to meno je Jasmina,” vyjadrila sa riaditeľka, na čo sa na Jasmininej tvári zjavil nešťastný výraz, hoci sa zo všetkých síl snažila skryť sklamanie. 

Napokon Drobová smutnej Alagič vysvetlila, prečo do ďalšej epizódy nepostupuje. Povedala jej, že už ju presvedčila o tom, že má na to stať sa moderátorkou a ďalšou skúškou prejsť nemusí. „Preto ťa vítam na palube, ty už nepostupuješ, ty už si s nami, takže vitaj,” šokovala ju, na čo Jasminu premohlo obrovské šťastie. Svojej šéfke je za dôveru a šancu vďačná dodnes. 

Takto pred piatimi rokmi vyzerala Jasmina Alagič, keď si myslela, že jej sen stať sa moderátorkou sa rozplynul.
Zobraziť galériu (5)
Takto pred piatimi rokmi vyzerala Jasmina Alagič, keď si myslela, že jej sen stať sa moderátorkou sa rozplynul.  (Zdroj: fashion tv)

Exotická moderátorka nedokázala skryť sklamanie.
Zobraziť galériu (5)
Exotická moderátorka nedokázala skryť sklamanie.  (Zdroj: fashion tv)

„Chápeš to? Takto pred piatimi rokmi si mi zmenila život do tej najkrajšej podoby toho, čo žijem dnes. Získala som prácu snov, milión zážitkov a skúseností, teba, vás... Rodinu! Ďakujem a vždy ti ďakovať budem. Ľúbim ťa,” odkázala Jasmina Gabike presne počas piateho výročia svojho pôsobenia vo Fashion TV. A potom, že pravé priateľstvá v šoubiznise vraj neexistujú. Sú skutočné a toto medzi ne rozhodne patrí. 

Smútok potom vystriedalo obrovské šťastie
Zobraziť galériu (5)
Smútok potom vystriedalo obrovské šťastie  (Zdroj: fashion tv)

Gabriela Drobová s Jasminou úplne vybabrala
Zobraziť galériu (5)
Gabriela Drobová s Jasminou úplne vybabrala  (Zdroj: fashion tv)

Viac o téme: Gabriela DrobováFashion TVJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu