Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Alena z Pošty pre teba: Sexškandál v priamom prenose!

Alena sa v Pošte pre teba svojím remeslom nepochválila. Zobraziť galériu (3)
Alena sa v Pošte pre teba svojím remeslom nepochválila.

BRATISLAVA - V jednej z najsledovanejších relácií STV Pošta pre teba vypukol poriadny škandál! Do sobotňajšej relácie, v ktorej ide predovšetkým o city, sa totiž pred týždňom prepašovala erotická pracovníčka.

Stalo sa tak v príbehu pani Alenky z Topoľčian, ktorá sa túžila stretnúť so svojou susedou. Nový Čas však zistil, že nevinná susedka v skutočnosti ponúka erotické služby na internete! Tušila moderátorka Katarína Brychtová, koho vo svojej relácii hostí?!

V minulotýždňovom vydaní Pošty pre teba chcela pani Alenka z Topoľčian vidieť svoju bývalú susedu pani Alenu (40). Tá pre ňu vraj v minulosti veľa urobila vrátane požičania peňazí. Poštár Jano ju ani nemusel priveľmi prehovárať, do relácie prišla rada. Prvé zaváhanie nastalo až pri otázkach moderátorky Brychtovej, čo celé dni robí, keďže je nezamestnaná.

„Sedím za počítačom, internet a tak...“ odpovedala vyhýbavo. To však ešte nikto netušil, že pozvaná pani Alena na internete v skutočnosti naháňa klientov, presnejšie chlapov! „Tá pani sa mi od začiatku zdala veľmi divná, hneď mi bolo podozrivé, že tvrdila, že celé dni nič nerobí a pritom prišla ovešaná zlatom,“ hovorí o svojej hosťke s odstupom času moderátorka relácie Katarína Brychtová. Nový Čas na zaujímavé fakty o pani Alene upozornil vnímavý čitateľ po úspešnom odvysielaní relácie, ktorá v tom čase tromfla aj vysielané programy na Jojke či Markíze.
 


Túto ponuku už na stránke nenájdete, lebo Alena ju včera podvečer vymazala.

Alena z Pošty pre
Zobraziť galériu (3)

 


To, čo však nasledovalo, bol skutočný šok! Okrem „ponukového lístku“ erotických služieb na internete sme sa rozhodli pani Alene alias Yzmin zatelefonovať. Najskôr anonymne ako potenciálni klienti.

Potom, keď nám vysvetlila čo a za koľko ponúka, nám oznámila, že vo vedľajšej kuchyni bude možno jej 17-ročná dcéra. Dievčaťu to vraj vôbec neprekáža! A tak sme sa dohodli... Keď sme jej však o dva dni zavolali ako novinári, pani Alena otočila. Síce potvrdila, že v Pošte skutočne bola, ale ponúkanie erotických služieb začala popierať: „Je to klebeta. Prečo sa ma na to pýtate? Staráte sa do súkromia!“ Stanovisko STV k celému príbehu je jednoznačné: „Tvorcovia relácie neskúmajú minulosť, súkromie, ani aktivity jednotlivých aktérov. Spolupráca s nimi je založená na vzájomnej dôvere,“ vysvetlila vedúca útvaru komunikácie STV Miriam Žiaková.

 

 

 


Tu je dôkaz: na inej stránke, ktorú nám ako fiktívnym zákazníkom pôvodne sprístupnila, svoju tvár odhalila.

Alena z Pošty pre
Zobraziť galériu (3)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu