Sobota30. marec 2024, meniny má Vieroslava, zajtra Benjamín

Robo Mikla chce byť redaktorom, mieri do Markízy

Divoký rocker sa možno onedlho zmení na seriózneho redaktora. Zobraziť galériu (2)
Divoký rocker sa možno onedlho zmení na seriózneho redaktora.

BRATISLAVA - Ten si teda poriadne verí! Spevák Robo Mikla (25), ktorý v súčasnosti prežíva ťažké obdobie pre rozvod s manželkou Majkou (21), stíha sledovať aj nové pracovné ponuky. Prihlášku si už poslal aj do Markízy.

Televízia totiž hľadá redaktorov spravodajstva. Podľa informácií Nového Času je divoký rocker kvôli novej práci ochotný zmeniť sa na seriózneho novinára. Dajú sa kompetentní zo Záhorskej Bystrice obmäkčiť jeho sladkými rečičkami?

Nemá kde bývať a zrejme mu došli aj peniaze. Kontroverzný spevák v súčasnosti zúfalo hľadá „dobrý flek“. Podľa informácií Nového Času sa spevák v snahe dostať teplé miestečko v Markíze prezentuje ako tímový hráč s rozumom a rozvahou. Najviac ho má motivovať stres, vďaka ktorému dosahuje väčší výkon.

Bývalý superstárista už údajne dokonca vie, na akom fleku by sa mohol v televízii uplatniť. Túži pracovať ako reportér pred kamerou, ale nepohrdne ani miestom kreatívneho člena tímu, scenáristu či dramaturga.

„Áno, môžem potvrdiť, že Róbert Mikla má záujem pracovať v televízii Markíza a prihlásil sa do konkurzu v spravodajstve. Avšak až ďalšie posudzovanie uchádzačov vo výberovom konaní ukáže, či sa objaví na obrazovke,“ potvrdila spevákove ambície hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Robo Mikla svoju snahu o prerazenie v televíznej brandži potvrdil, no sám seba si vraj nevie predstaviť, ako stojí v saku a komentuje politické dianie na Slovensku. „Ako redaktora, ktorý robí v teréne, by ma skôr zaujímali akčnejšie témy,“ povedal Mikla.

Robo Mikla chce byť
Zobraziť galériu (2)


Ideálna moderátorská dvojica
Po Lucii Olešovej (19) sa do markizáckeho spravodajstva rúti ďalší exsuperstárista. Robo Mikla (25) by tak mohol s pôvabnou plavovláskou vytvoriť aj novú moderátorskú dvojicu. Či by im moderovanie seriózneho spravodajstva pristalo, o tom sa môžete presvedčiť aj sami. Tváriť sa seriózne im obom ide skutočne na výbornú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu