Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Miklova manželka Majka: Chcem sa rozviesť!

Majka tvrdí, že Roba ľúbi, no ďalej s ním už žiť nedokáže. Zobraziť galériu (11)
Majka tvrdí, že Roba ľúbi, no ďalej s ním už žiť nedokáže. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Keď búrlivák a kontroverzný spevák Robo Mikla (25) vlani v decembri oznámil, že sa ožení, nikto tomu neveril... Jeho manželstvo s Majkou (21) však nevydržalo ani rok!

Sympatická brunetka sa chystá podať žiadosť o rozvod. „Dospeli sme do štádia, keď to už jednoducho ďalej nejde,“ povedala exkluzívne pre Nový Čas.

Spevákova manželka Majka o chystanom rozvode hovorí s rozvahou a pokojne. Jej manželstvo nevydržalo ani rok. Robo Mikla si Maju Legátovú vzal 9. decembra 2006. Na vlastnej svadbe plakal a nešetril citmi ani peniazmi. Teraz je všetko inak...

Žiadosť o rozvod sa v súčasnosti chystá podať Majka, ktorá už s vypísaným tlačivom navštívila aj úrady. Nemala však dosť peňazí na to, aby žiadosť mohla podať. Chystá sa tak teda urobiť v týchto dňoch. „Iné východisko už nie je. Oznámila som mu, že už dlhšie to s ním nezvládam, a chcela som sa s ním v pokoji rozísť, s čím spočiatku Robo aj súhlasil. Napísali sme spolu žiadosť o rozvod a rozhodla som sa ju podať.“

Maja priznáva, že Roba stále ľúbi, ale naďalej žiť s ním už nedokáže. Preto sa pokúša z nefungujúceho vzťahu utiecť. „Nemáme harmonické manželstvo, už dlhší čas spolu sexuálne nežijeme a nie je medzi nami žiaden cit. Keďže sme majetkovo vyrovnaní, tak sú splnené všetky predpoklady na to, aby nás rýchlo a bez komplikácií rozviedli.“ Všetky tieto dôvody sú aj v žiadosti o rozvod, ktorú manželka speváka pripravila pred pár dňami.

Vyjadrenie Roba Miklu k celej záležitosti sa nám včera získať nepodarilo, spevák mal vypnutý mobil. „Majka si zaslúži naozaj dobrého muža a ja takým chcem byť,“ sľuboval ešte pred svadbou spevák, ktorý má za sebou nespočetné množstvo škandálov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu