Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

René z Bailanda: Bude mať novú tváričku

Renka odchádza už zajtra s rodičmi a sestričkou na poslednú predoperačnú konzultáciu do Čiech. Zobraziť galériu (8)
Renka odchádza už zajtra s rodičmi a sestričkou na poslednú predoperačnú konzultáciu do Čiech. (Zdroj: Nový Čas)

ŽILINA - Už sa nevie dočkať! Štvorročná René Svrčková s veľkým čiernym znamienkom na tváričke, za ktorú v tanečnej šou Bailando tancovala Detvianka Alexandra Kubková (15), bude mať už onedlho novú tváričku.

Malú René do súťaže nasadil Nový Čas, keď ako divokú kartu postavil Alexandru. Spolu s dvojičkou Jessicou a rodičmi už zajtra cestujú na predoperačné vyšetrenie do Čiech. A v októbri ju čaká samotný zákrok. Lekár a miesto operácie sú však prísne utajované.

Odborník, ktorý sa podujal na odstránenie Reňuškinho znamienka, nechce byť medializovaný. „Ide o veľmi náročný zákrok a ani on sám nevie zaručiť výsledok,“ tvrdí mama štvorročného dievčatka. Svrčkovci sú však odhodlaní pre svoju dcérku urobiť čokoľvek. „Už zajtra odchádzame na poslednú konzultáciu, kde lekár určí, aké predoperačné vyšetrenia musí naša malá ešte absolvovať,“ hovorí pani Stanislava. V najťažších chvíľach budú pri postieľke René stáť nielen mama a otec, ale aj sestrička Jessica.

Pre rodinu Svrčkovcov sa tak sen konečne stáva skutočnosťou. V markizáckej šou Bailando im totiž anonymný sponzor daroval úhradu operácie do výšky pol milióna korún. „V tomto momente máme od Markízy 70-tisíc korún a ešte čakáme na zvyšné peniaze. Celý zákrok treba totiž uhradiť v hotovosti,“ prezradili rodičia. „Rodina Svrčkovcov už dostala na účet 70-tisíc korún a dnes bolo prevodným príkazom zaslaných 200-tisíc korún. V prípade, ak tieto prostriedky nebudú stačiť, je nadácia TV Markíza pripravená pokryť aj ďalšie náklady,“ potvrdila pre Nový Čas hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu