Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jojkársky žúr zažil BabyBOOM: Známa ryšavka, moderátorka spravodajstva a... Neuveríte, ktorá je tiež V TOM!

Herečka Helena Krajčiová, moderátorka spravodajstva Danka Strculová a herečka Daniela Macovičová na párty Tv Joj. Zobraziť galériu (20)
Herečka Helena Krajčiová, moderátorka spravodajstva Danka Strculová a herečka Daniela Macovičová na párty Tv Joj. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Hviezdy televíznej obrazovky sa v stredu večer zabávali na párty televízie JOJ. Tá sa konala v jednom z hotelov na nábreží Dunaja pri príležitosti predstavenia jesennej programovej štruktúry. A o známe tváre nebola v spoločnosti núdza - ani o celebritné tehotné krásky, ktoré sa čoskoro stanú mamami. Prekvapením bola práve jedna z nich!

V stredu večer sa známe jojkárske tváre stretli v jednom z hotelov na nábreží Dunaja - konala sa tam totiž tlačová konferencia a párty pri príležitosti predstavenia jesennej programovej štruktúry. A prišlo ich tam pomerne dosť. Či už išlo o protagonistov z pripravovaných seriálov televízie JOJ alebo jej moderátorov.

V spoločnosti však doslova vypukol BabyBOOM. Nielen ten „seriálový“, ktorý je na Kolibe už nejaký čas vďaka komediálnemu seriálu Som mama, kde si tehuľky zahrajú Kristína Tormová, Michaela Čobejová, Zuzana Kanócz a Daniela Šencová, ale aj ten reálny.

Pozvanie na jojkársku párty prijala herečka Helena Krajčiová, ktorej zaguľatenie nesmierne pristane a tehotenstvo ju doslova rozžiarilo, taktiež moderátorka televízie JOJ Danka Strculová zahaľujúca svoje bruško do padavých šiat a speváčka Dáša Mamba Šarközyová, ktorá ani za svet nechce prezradiť pohlavie dieťatka.

Herečka Helena Krajčiová
Zobraziť galériu (20)
Herečka Helena Krajčiová  (Zdroj: TV JOJ)

Moderátorka spravodajstva Tv Joj Danka Čapkovičová
Zobraziť galériu (20)
Moderátorka spravodajstva Tv Joj Danka Čapkovičová  (Zdroj: TV JOJ)

Speváčka Mamba Dasha Šarközyová
Zobraziť galériu (20)
Speváčka Mamba Dasha Šarközyová  (Zdroj: TV JOJ)

Prekvapením bolo zaoblené bruško už spomínanej Daniely Šencovej, ktorú Slováci poznajú ako Imrovu Angeliku zo seriálu Panelák. A tehuľku si nielen zahrá, ale ňou aj skutočne je. Celebritným, seriálovým aj budúcim maminám to naozaj svedčalo.

Herečka Daniela Šencová
Zobraziť galériu (20)
Herečka Daniela Šencová  (Zdroj: TV JOJ)

Viac FOTO z párty televízie Joj nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Helena KrajčiováDana ČapkovičováDaniela Šencová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu