Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svet ticha má novú kráľovnú krásy

Sabina Dvulitová (17) bola divákom sympatická od začiatku. Zobraziť galériu (3)
Sabina Dvulitová (17) bola divákom sympatická od začiatku. (Zdroj: Nový Čas)

ZVOLEN - Nepočujúci majú kráľovnú krásy! Počas slávnostného večera sa vyše trom stovkám divákov v Divadle J. G. Tajovského vo Zvolene predviedlo desať dievčat, z ktorých porota vybrala tú najkrajšiu. Stala sa ňou Sabina Dvulitová (17) z Bratislavy.

Do zvolenského divadla sa prišlo v piatok na krásne dievčatá pozrieť viac ako tristo divákov. Desiatka nepočujúcich krásavíc im predviedla svoje dokonalé postavy v plavkách, no najviac ich chytila za srdce voľná disciplína. Počas nej dokonca niektoré z nich tancovali!

„Rytmus cítime prostredníctvom vibrácií, preto musí byť hudba pustená dosť hlasno,“ prezradili nám dievčatá. Slávnostný večer moderoval Michal Hudák, ktorého slová prekladal tlmočník do posunkovej reči. Nepočujúcim divákom dokonca zaspieval aj minuloročný superstárista Peter Cmorik.

Korunku krásy získala Sabina Dvulitová (17) z Bratislavy, ktorá sa stala aj najsympatickejšou krásavicou pre divákov. „Na súťaž som sa nijako špeciálne nepripravovala, starosti mi spôsobil azda iba tanec, predtým som nikdy netancovala,“ usmievala sa šťastná Miss Nepočujúca 2007. Možno práve hip-hopom si získala priazeň väčšiny divákov.

Sabina pochádza z rodiny nepočujúcich a vo svete ticha žije odmalička. Študuje na strednej škole pre sluchovo postihnutých propagačnú grafiku a bude sa pripravovať na Miss World Nepočujúca, ktorá sa bude konať v Prahe. „Víťazstvo som vôbec nečakala, veľmi som prekvapená a šťastná,“ zdôverila sa po skončení súťaže krásna Sabina Dvulitová (17).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu