Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čerstvé páry v šoubiznise

Hana Gallová s novým priateľom. Zobraziť galériu (4)
Hana Gallová s novým priateľom.

BRATISLAVA - Leto a slnko prajú láske. Hormóny sa vzbúrili aj známym osobnostiam slovenského šoubiznisu, ktoré vymenili svojich doterajších partnerov. Našli si nových frajerov a frajerky, s ktorými prežili dni plné lásky, vášne a nezabudnuteľných chvíľ.

Nový Čas zistil, ktoré slovenské celebrity prežívajú v týchto dňoch láskyplné obdobie.

Jojkárska moderátorka Hana Gallová (25) minulý týždeň predstavila na verejnosti svojho nového priateľa. Čerstvo zaľúbená je do kolegu z brandže, redaktora Rádia Expres Adama Zavřela (21). „Áno, mám nový vzťah, ktorý je ešte stále čerstvý. Sme spolu len niekoľko týždňov, uvidíme, čo z toho bude,“ prezradila moderátorka.

Čerstvé páry v šoubiznise
Zobraziť galériu (4)
Prvá superstar Katka Koščová (25) je od začiatku leta po uši zamilovaná do svojho manažéra Michala Pivovara (24). „Áno, je to pravda. Neviem presne, ako medzi nami preskočila iskra, skrátka, zrazu sme si začali byť veľmi blízki,“ povedala speváčka, ktorá s priateľom plánuje aj spoločné bývanie.


Čerstvé páry v šoubiznise
Zobraziť galériu (4)
Speváčka Tina (20) najnovšie randí s basketbalistom Petrom Práznovským (29). Ten sa však o vzťahu so speváčkou nechcel rozprávať a po dlhšom mlčaní iba prezradil: „Sme veľmi dobrí kamaráti. Rozumieme si.“ Manažérka speváčky a sesternica Petra Andy Práznovská však Novému Času potvrdila, že sú spolu už viac ako dva mesiace.


Čerstvé páry v šoubiznise
Zobraziť galériu (4)
Bývalý frontman skupiny Iné Kafe Vratko Rohoň (32) chodí s členkou tanečného súboru Extravadansa Silviou Bartošovou (17). O svojom vzťahu nechcel bývalý spevák veľa prezrádzať. „Je mi to trápne sa takýmto spôsobom medializovať,“ reagoval Vratko.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu