Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Anetu odsúvajú na noc!

Anetina relácia Noviny Plus sa bude objavovať na obrazovkách Jojky až o 22. hodine. Zobraziť galériu (23)
Anetina relácia Noviny Plus sa bude objavovať na obrazovkách Jojky až o 22. hodine. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Bleskový zásah Davida Dočekala (30), ktorý v utorok v Jojke robil poriadky, nebol zbytočný! Nový Čas zistil, že pre svoju manželku moderátorku Anetu Dočekalovú-Pariškovú (34) predsa niečo dohodol.

Podľa informácií Nového Času má Jojka už čoskoro presunúť reláciu Noviny Plus, ktorej tvárou je aj Aneta, na neskorší vysielací čas. „Ide o reakciu na zmenu diváckeho správania počas letných mesiacov. Navyše pripravíme divákov na to, aby si zvykli na neskorší vysielací čas tohto formátu, keďže od jesene budeme reláciu vysielať denne od 22.00 hod.,“ vysvetlila hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová.

Noviny Plus si v podvečernom vysielacom čase pozrelo priemerne 150-tisíc divákov, od presunu na neskoršiu večernú hodinu vedenie Jojky zrejme očakáva vyššiu sledovanosť. A čo si myslí moderátorka o výsledku manželovho zásahu? „Rešpektujem rozhodnutie televízie, a dokonca ho aj vítam. Keďže som nočný vták, večerné vysielanie mi vyhovuje viac a myslím si, že je to aj pre diváka atraktívnejší vysielací čas.“

Člen topmanažmentu televízie Daniel Krajcer včera potvrdil, že utorkové neplánované stretnutie s Anetiným manželom vzišlo z iniciatívy Davida Dočekala. „Požiadal ma o schôdzku, aby utíšil šum v súvislosti s medializáciou okolo Anety. Obsahom nášho stretnutia nebolo to, či zostane alebo nezostane tvárou našej televízie, pretože Aneta bola, je a bude skvelou moderátorkou TV JOJ,“ zdôraznil Krajcer, čím zmietol špekulácie o plavovláskinom odchode z moderátorského postu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu