Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Michal Kaščák: Blato na letisku nehrozí

Michal Kaščák Zobraziť galériu (3)
Michal Kaščák

BRATISLAVA – Michal Kaščák, rodák z Trenčína, je zakladajúcim členom kultovej skupiny Bez ladu a skladu, ktorá dnes už koncertuje len príležitostne. Napríklad minulý rok na Pohode, kde krstili svoje prvé DVD.

Napriek tomu, že kapela už nie je aktívna, Michal Kaščák sa hudbe venuje stále, a to ako organizátor festivalu Pohoda, ktorý sa bude konať 20. – 21. júla na trenčianskom letisku. Pohoda oslávi tento rok 11. výročie, a treba dodať, že z malého lokálneho festivalíku, kde hrávali prevažne Michalove obľúbené skupiny, vyrástla na najväčší open air festival na Slovensku, kde tento rok vystúpia také hviezdy ako Air, Basement Jaxx, Wu Tang Clan a desiatky ďalších tuzemských i zahraničných hviezd. Okrem hudby všemožných žánrov nájdete na festivale Pohoda Literárny stan, divadlo, výtvarné umenie, športové aktivity či zónu ticha pre tých, ktorí sú presýtení hudbou a informáciami.

Nedávno sa Michalovi Kaščákovi a jeho manželke, psychiatričke Natálii Haštovej, ktorá tiež pochádza Trenčína, narodil syn Vincent.

Na všetko, čo vás zaujíma ohľadom festivalu Pohoda i mnohé iné veci, ste sa pýtali v online rozhovore na Bleskovkách.

Viac informácií o festivale Pohoda nájdete na www.pohodafestival.sk.

Rozhovor

10:56:54 - otázka od: llubi a chcela som sa spytat ze ked nebude kofola stage tak kde budu moderovat bratia Jobusovci? Orange stage. Ta bude na tom istom mieste ako byvala Kofola.

10:58:13 - otázka od: llubi a chcela som sa spytat ze ked nebude kofola stage tak kde budu moderovat bratia Jobusovci? Dobry den, budem sa snazit zodpovedat na vsetky otazky ktore pridu...

10:58:54 - otázka od: llubi a ako sa dari tvojmu synovi?..pride na Pohodu?..ze ako najmensi pohodak? Dari sa mu dobre. Ak bude pekne a vsetko pojde tak ako ma, tak pride.

10:59:47 - otázka od: llubi a ako sa ti pacilo na Hodokvase..ake kapely si bol pozret??? Na Hodokvase som bol iba chvilku, pacil sa mi Pii Jem. Musel som utekat domov pokracovat v pripravach na nas festival.

11:00:59 - otázka od: majo Bude tento rok na festivale Pohoda Oaza_FM? Nie, ale DJi FM budu mat priestor v Nay Tanecnom dome_FM, vzdy od 01.00. Tato scena bude mat rozmery 40x20. Zahra napriklad Junior, Toňibor Holoda, C.O.D.E., Magalova, Kinet, ...

11:01:48 - otázka od: Marko Dobry den, mozete povedat preco z Pohody vypadla kapelka Lavagance? Lebo sa jej nechcelo hrat za svetla. Nechcel by som to uz preberat, uz sme sa tomu venovali dost na nasej stranke.

11:02:38 - otázka od: Henka ahooj :) Michal kto si ? si spevak ?? Obcas som aj spevak... Teraz vacsinou vdaka mojim kamaratom, ktori ma vezmu na podium, dufam, ze coskoro obnovime aj Neuropu.

11:06:01 - otázka od: majka Ahoj chcela by som sa opytat ci si neuvazoval zavolat na festival aj The Clear - suprovu kapelku z KE Zatial ich nepoznam, takze som neuvazoval. Nech nam poslu na jesen CD a uvidime.

11:06:01 - otázka od: japhy Ahoj, zustane DJ Shadow ve stanu? Ano.

11:06:01 - otázka od: motylik zdravicko chcel by som sa len opytat: preco niesu jednodnove vstupenky na prvy den festivalu? Neda sa to na druhy den odkontrolovat. Mali sme skusenost, ze piatkove listky si kupilo velmi malo ludi a museli sme sacovat vsetkych navstevnikov. Takto je to lepsie, v predpredaji stoji na zaciatku dvojdnovy listok tolko, kolko jednodnovy na sobotu.

11:06:01 - otázka od: Luliana Chcem ta len pozdravit, som smutna, teto rok to na Pohodu nestiham. To ani nebude leto. Ahoj, snad o rok.

11:06:56 - otázka od: llubi stihas na Pohode pri tych pripravach pozret aj neaky koncert..a ak ano tak na co sa pojdes posriet? Stiham malo, urcite pojdem aspon na chvilu na CSS a na vitania slnka.

11:07:58 - otázka od: Jana Ahoj, ako si spominas na povinnu prax matematikara na Matodke? Bolo to davno, ale fakt je, ze to co si nas naucil Ty, si pamatam dodnes. Dokonca si sa odhodlal aj sprevadzat nas na exkurziu do Martina. Pekny den a vela stastia. Martin bol skvely... Ucenie ma bavilo, Metodka bola velmi dobra skola - co dufam aj je. A dakujem za kompliment.

11:08:56 - otázka od: pawlina chcela by som sa opytat ze ake skupiny budu na bazant pohoda2007?lebo neviem ze ci tam mam ist a ked budem vediet ze ake skupiny tam su tak by som tam aj isla.ale najprv musim vediet aby som sa mohla rozhodnut,a este by som chcela vediet ze uz kolky rokov uz je bazant pohoda Bazant Pohoda je 11 rok. Informacie o skupinach najdes na www.pohodafestival.sk, je ich viac ako 100, takze pisat ich tu nemozem...

11:09:49 - otázka od: Ľubo dobry den,kto bude headliner tohto festivalu,resp. kto tam bude znamy? Vid www.pohodafestival.sk. Kazdy povazuje za zname ine mena, my chceme, aby festival fungoval komplexne.

11:10:49 - otázka od: llubi maju niektore kapely velke poziadavky?alebo ani nie? Maju velke poziadavky na techniku a starostlivost, ziadne hviezdne maniere. Nemusia si ziskavat pozornost roznymi bizarnymi poziadavkami, hlavne chcu odohrat dobry koncert.

11:11:53 - otázka od: cansa zdravim.. bude na pohode cisto hip-hop stage alebo to bude nejak pomiesane? dik Pomiesane s dnb. Z hip hopu som hrdy na ucast kompletneho Wu Tang Clanu, este bude Ugly Duckling, Plan B, Moja rec, WWW, Peto Tazok, zaujimavy bude urcite DJ Shadow, ale aj dnb DJi s MCs.

11:12:57 - otázka od: daska bola tento rok priprava festivalu o nieco narocnejsia alebo naopak jednoduchsia ako ostatne roky ? Podobna, ale nastastie je nas na pripravu viac (pozdravujem Katku Kintlerovu, Maria Holika, Veroniku Vrabcovu, Angeliku Herucovu, ...). Snazime sa dotahovat detaily, tesi nas to.

11:13:17 - otázka od: Marko Jo cital som to,je to skoda, este by ma zaujimalo ci viete ktori clenovia Wu-Tang Clanu pridu na Pohodu resp. v akom zlozeni sa predstavia na Pohode. Komplet okrem clena, ktory zomrel.

11:13:38 - otázka od: Mayak ... v minulosti bola avízovaná účasť islandských Sigur Ros na Pohode. Nestalo sa. Si z nimi v kontakte a uvažuješ ešte o ich účasti niekedy v ďalších ročníkoch? Nikdy ich ucast avizovana nebola, v buducnosti uvidime.

11:14:24 - otázka od: Ivan Ahoj, v prvom rade velke dakujem ze chystas pre nas nieco tak prekrasne ako je pohoda. Uvazoval si niekedy alebo neuvazujes, ze skoncis s organizaciou? Dakujem. Neuvazoval, atmosfera festivalu je silnym motorom a chceme ju zazivat znova a znova. Snad mi to vydrzi...

11:15:04 - otázka od: dANo Ahoj Michal, dostanú niekedy kapely typu Ghymes a Lavagance ešte ďalšiu šancu hrať na Pohode? (sorry, že otváram túto otazku znovu, ale chcem len vedieť, či sa takto vytvára nejaký "black list", alebo niečo podobné...) Black list sa nevytvara, takze mozne to je.

11:15:54 - otázka od: Peter Zdravím Miško.Prajem všetko dobré Tebe aj celej Vašej rodinke.Chcem sa spýtať kde najbližšie budeš vystupovať so svojou skupinou?Pozdrav otca,brata Petra. Dik Peter NM Teraz s nijakou skupinou nehrame, Bez ladu skoncilo a Neuropa spi. Takze v najblizsom case nehrame nikde. Dakujem za pozdravy.

11:16:46 - otázka od: losos Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli si myslis ze TV spoty prilakaji nejake nove navstevniky, Nebylo by lepsi investovat penize do neceho jineho? TV spoty su robene hlavne na prezentaciu nasich partnerov - aj vdaka nim je festival tam, kde je. Coskoro zacne bezat upravena verzia aj so skupinami.

11:17:03 - otázka od: roman48 a take nieco ze Miky Mora alebo H16 alebo Kontrafakt tan nebude??? V tomto roku nie.

11:18:12 - otázka od: daska bude tento rok na festivale nejaka novinka ? napr. ako minuly rok zona ticha... WiFi pokrytie arealu, viac sprch, Kinostan Cloveka v ohrozeni, Citaren K.K. Bagalu a vselijake vylepsenia uz fungujucich sluzieb.

11:18:58 - otázka od: Linda Ahoj, preco nebudu na Pohode skupiny ako Vidiek, Slize, Polemic a mnoho dalsich slovenskych kapiel? Lebo su ine. festival ma obmedzenu kapacitu, Polemic aj Vidiek hrali v , tento rok bude Jano Kuric s Ventilom RG. Bude dost SK skupin, vid nas web.

11:20:08 - otázka od: janka Po mojom poslednom zazitku na hodokvase uznavam ze pohoda je jednoznacne najlepsie zorganizovany fest v Ceskoslovensku, ale trosku mi chybaju kapely 90-tych rokov, Chiki liki, Laura, Mnaga, Psi vojaci atd., budete ich niekedy pozyvat ? Ano, primerane tak, aby sa dostavalo hlavne na novsie veci.

11:21:38 - otázka od: eva Ahoj este raz poslala som otazku, ale zatial ziadna odpoved. Este sa ta spytam ako sa citis v roli otca je to pre teba urcite nieco nove. Podotykam ja som matka 15 mesiacov a pre mna to bola velka zmena v zivote. Myslim, ze to bolo asi to co mi v zivote chybalo. Som z maleho Vincka stastny, zivot je zazrak.

11:22:55 - otázka od: mono Ahoj Miško chcem ťa pochváliť za taký super festival ako býva pohoda. Chcem sa opýtať koľko rokov života ti to ubralo???? Kedy najbližšie uvidíme Bez ladu a skladu??? Dakujem. Bez ladu a skladu asi uz hrat nebudu. Mozno mi to nieco ubralo, ale mi to aj vela dalo. Ludi, spolupracovnikov, atmosferu, optimizmus, poznanie ... je toho vela.

11:25:11 - otázka od: Laosa zdravim Michal, vela stastia a uspechov zelam, aj Vasmu malickemu :))) som stalym navstevnikom pohody aj hodokvasu, tak by ma len zaujimalo co sa Vam paci na kvase, napr, na tohtorocnom ? Mne sa moc uberanie Hodokvasu nepaci, ale oni nerobia festival pre mna, vybrali sa uz davnejsie inym smerom. Som rad, ze Hodokvas existuje, je to dobre pre hudobnu scenu, pre skupiny, ludi i pre nas. Nemam napriklad problem odporucit ich festival agentom, s ktorymi sa my nedohodneme, alebo pripadnym partnerom.

11:25:39 - otázka od: Katka, Veja, Mario, Angelika Za pozdrav ďakujeme, pozdravujeme späť... Všetko sledujeme... Som rad, ze mate vsetko pod kontrolou... Ste uzasni!

11:25:46 - otázka od: dana pozdravujem a tesim sa... Aj ja...

11:27:22 - otázka od: Michal Ahoj. Kolko ludi ocakavas tento rok? A kolko je potreba, aby ste boli ako tak rentabilny? Dufam, ze pride viac ako minuly rok, potrebujeme to. Presny bod zlomu nepoznam, nemame presny rozpocet, ale je to cislo okolo 20000. Kazdorocne zvysujeme svoj risk, dufam, ze ludia nasmu festivalu veria a pridu. Predpredaj mame zatial najlepsi v historii.

11:28:10 - otázka od: Ivan Kedysi si spominal na webparty ze funguju vyhliadkove lety nad letiskom. Je to pravda? A kde mam ist potom na pohode ak sa chcem zviest? Je to moj sen. Existuju, lieta trenciansky aeroklub. Zistim to a zavesim to do noviniek na nasej stranke. Tie lety stoja za to.

11:28:18 - otázka od: Katka Misko ahoj,zaspievas si s parou doma dobre?:)) Ano.

11:29:13 - otázka od: pawlina a kolko km je to od letiska pocut?lebo ja mam v trencine(drietoma)babku a az tam to pocujem. Podla toho ako fuka vietor... Ludia v TN sa uz nestazuju, na festival si zvykli a dufam, ze su nan hrdi. Snazime sa sceny natacat tak, aby sa hluk na obyvane casti miernil, i ked hlavne scena ostane natocena priamo na Trencin.

11:30:06 - otázka od: llubi ja dufam ze vyjde pocasie bo na Hodokvase nam stale prsalo..nevies ako to vyzera na 20 a 21 jula? Zatial mame aj dazdivu, aj velmi peknu predpoved. Takto skoro sa to vediet neda, ale festival je festivalom aj ked prsi.Na lestisku sa to da zvadat bez problemov, najvacsou hrozbou je vietor.

11:30:30 - otázka od: llubi velmi sa mi paci ako si naspieval s Paru a Branuskom Doma dobre..zaspievas si s nimi aj na Pohode? Ano, a dakujem... mam tam taky cifersky polozeny hlas...

11:31:00 - otázka od: mon ahoj michal. podla akeho vkusu a gusta vyberas kapely na Pohodu a je to timova praca ci tvoj vkus? dik Aj aj. Nechavam si radit, chceme mat kvalitu a spicku jednotlivych zanrov.

11:31:14 - otázka od: daska malinkeho Vincka uz mas :) mas nejaky dalsi zivotny sen ? Ano. Neprezradim...

11:31:22 - otázka od: MaleusMaleficarum Zdravím, Nezdá sa Vám, ze co sa týka interpretov Pohoda tento rok moc neoslnila? Naopak.

11:31:42 - otázka od: pepe ahoj michal ako hodnotíš spoluprácu, pri organizovaní koncertov, s ľudmi v bratislavskom pko?! počul som, že sú tam nejakí truhlíci... Uz solo koncerty nerobime, ale Mato Salek je vyborny chalan.

11:31:49 - otázka od: llubi budem ta moc vidiet znova na Pohode na bicykli a s vysielacku v ruke ako to tam kontrolujes???:)) Ano.

11:32:16 - otázka od: Katka, Veja, Mario, Angelika Za pozdrav ďakujeme, pozorne sledujeme a čakáme na teba... Rontgenovy tim festivalu... nikde sa neda ujst...

11:33:38 - otázka od: llubi je pravda ze sa v skupinach nerad opakujes?..pretoze ja by som rada videla znova aj nejake skupiny co uz na Pohode boli..viem ze napriklad Stereo Mcs hrali viac krat Niektore opakujeme aj tento rok, napriklad Zero 7, ci Bajofondo tangoclub. Ludia maju radi, ked maju istotu, ale najsilnejsie koncerty takmer vzdy odohraju nove veci - a tie chcu potom ludia opakovat. Opakuje sa zhruba 25% skupin.

11:33:46 - otázka od: Daniela Prajem účastníkom Pohody, veľa pohody , krásne počasie a nezabudnuteľný kultúrny zážitok. Dakujeme.

11:34:16 - otázka od: Johnny Suede Chcem pochvalit festival Pohoda a zaroven sa opytat, ci niekedy v buducnosti neplanujete na festival pozvat novu skupinu Nick-a Cave-a Grinderman. A s Tom-om Waits-om drzim palce. :) Nicka chceme velmi, myslim, ze raz sa nam podari - jeho agent nam dal minuly romk Pixies...

11:34:35 - otázka od: llubi kedy byva v telke ladi-neladi??? Neviem presne, myslim v piatok v noci na CT2. Nemam CT...

11:35:00 - otázka od: kero Asi je tu vela otazok naraz ale nejako som nepostrehol odpoved na moju ... neuvazujes v buducnosti o spolupraci s BATCAVE.sk ??? ich red light stage kde sa hrala gothic, punk, industrial, synthpop, ebm a podobne olskool veci bol uzasny podla mna by sa to na pohodu strasne hodilo Ahoj. Nepoznam to, kuknem sa na nich.

11:35:20 - otázka od: pecko nazdarek.neplanujes zaradit do programu aj hip hop stage,co je stale popularnejsie?ale hlavne pre decka asi,he he Hip hop mame, samostatny stage by sa mi zdal byt nuda.

11:36:15 - otázka od: adam sangala o ktorej sa otvori camp pre auta a kedy bude mapa pohody? Camp pre auta nie je, je parkovisko a camp. Parkovisko otvorime vo stvrtok o 17.00, camp o 18.00. Ak pride niekto skor s autom, nevyhodime ho...

11:36:24 - otázka od: joe kolko staji listok na pohodu vid www.pohodafestival.sk

11:39:12 - otázka od: daktari ahoj michal mam 3 otazky: 1. v poslednej dobde sa velmi zacali porovnavat festivali ako organizacia sprchy interpreti vysie alebo nizsie ceny atd( iked podla mna festivali nie su o splachovacych zachocha nechodim tam kvoli nim) ako to cele vnimas? 2. chystate nejake festivalove CD ako minuly rok? 3. uvidim niekedy na pohode foo fighters alebo beasty boys? Ahoj. Otazka 3: FF sa mi nepacili, videl som ich, takze ich asi nezavolame. BB chceme. 2: CD bude, vyjde buduci tyzden v SME. 1: Sluzby maju byt podla mna co najlepsie - ak niekoho pozyvame na festival, chceme, aby sa citil dobre - je to ako ked niekoho pozves k sebe domov. Splachovacie WC nemusis vyuzit, ale mame ho (iba pre dievcata...). Kto chce, urobi si "festivalovy bordel", kto chce, moze prezit festival v dobrych hygienickych a inych podmienkych. Sluzby nie su na skodu.

11:39:24 - otázka od: milanko tak kedy budu MANO NEGRA konecne? Podla mna nehraju, takze nikdy.

11:39:40 - otázka od: Zuzana Ahoj Michal,mas oblubenu knihu?Ak ano, aku a preco? Dik. Zuzka Boris Vian: Pena dni. Najkrajsia kniha o laske.

11:39:59 - otázka od: dravec Chcel by som vediet, kedy bude na Pohode špičku polskej world music DIKANDA? Presne neviem, uvidim. Ich CD mam.

11:40:35 - otázka od: pecko myslis ze sa ti niekedy v buducnosti podary zohnat take sajby ako metallica ci g´n´r? GNR ani Metallica sa nam nehodia do dramaturgie. Aj ked cierny album M mam rad.

11:40:45 - otázka od: llubi nebude stanove mestecko trochu osvetlene?..bo v noci ma asi kazdy problem najst svoj stan:)) Bude.

11:41:49 - otázka od: martin este raz moje otazky, len pre istotu... preco by si festival nikdy nepredal, ale radsej zrusil??? mam pocit, ze si zastavil neuprosnu spilaru nahanania hviezd a ako by si kcel festak posunut dopredu tym, ze sa vrati do poslednych rokov Podsokolovickeho arealu??? zvadzalo ta letisko k megalomanstvu ohladom programu/festaku??? Festival povazujem za tvorbu a tak ako nemozem predat Bez ladu a skladu nemozem predat Pohodu. Nejde o megalomanstvo, ale o snahu privazat co najviac dobrych veci.

11:42:50 - otázka od: Filbert Ahoj Michal. Len by ma zaujímalo čo by všetko obnášalo dotiahnutie festivalových králov z Ostrovov typu Kaiser Chiefs alebo Franz Ferdinand ? Je to na dlhé lakte, či už finančne alebo termínovo ? Vďaka a nech nánm to tento rok šlape :) Filbert FF tento rok nehraju, KCH sme mali v rokovani. Mame podobne velke mena, ja za teke povazujem The Hives, ... Financne i organizacne by s FF ani KC nemal byt problem.

11:43:23 - otázka od: kero Este jedna otazocka ... na kvase som sa ta zabudol spytat :) neplanujes nahodou do buducnosti nejake industrial veci ? alebo nejake EBM ? na slovensku totiz nikdy nic take neni :(( Asi ano. Aj ked to nie je to iste, Tying Tiffany, ci Client by Ta mohli potesit.

11:43:30 - otázka od: lubos Je sanca, ze buduce roky uvidime dalsich interpretov z Ninja Tune a Big Dada? Ano.

11:44:06 - otázka od: maja Koho sa vam najtazsie zhanalo V tomto roku to islo pomerne lahko.

11:44:12 - otázka od: xyu Co takto Smashing Pumpkins nabuduce ? Uvidime.

11:44:19 - otázka od: jayro preco nepride HEX? Hral v 2006.

11:44:46 - otázka od: pecko myslis ze bude trosku vody,dazda a blata tento rok? Dufam, ze nie. Blato naviac na letsiku nehrozi. Blatovy rok bol silny, ale nemusi sa zopakovat...

11:44:54 - otázka od: adam sangala velmi sa tesim na tento rok a musim uznat ze aj divadlo je tento rok velmi dobre zastupene. na ktoru kapelu sa najviac tesis ty? CSS

11:45:23 - otázka od: martin tvrde si budeme musiet asi doniest sami, na feste sa predavat nebude? Ale neboj, nebudeme moc zli. OK. Predavat sa nebude, pozor na sklenene flase... Tie na festival nesmu.

11:45:37 - otázka od: eva Este jedna otazocka na teba. Co sa tyka organizacie dufam, ze nechystate nieco take ako bolo na hodokvase./Ohradeny hlavny stage a prelievanie mineralky do poharov/ Nie, je to nezmysel.

11:45:56 - otázka od: process dobry den mam otazku ze keby ze chcem v buducnosti napriklad na buduci rok koncertovat na festivale pohoda co mam spravit aby som mal tuto sancu??? Posli nam demo. Kontakty najdes na nasej stranke.

11:46:02 - otázka od: Laosa a nedala by sa Para posunut trosku neskor ? :))) Nie.

11:46:13 - otázka od: Manicy Zdravim Ta Michal...Chemical Brothers neplanujete??? Planujeme, uvidime.

11:46:46 - otázka od: Matúš Ahoj Miško. Ďakujem za Pohodu, za všetky kapelky a gratulujem k synovi. Vinckovi závidím takú sestru akou je Pohoda. Prajem veľa zdravia, elánu a chuti do ďaľších ročníkov. Takí ľudia ako Ty robia tento svet krásnejším. Otázku nemám, bráško, aspoň si prsty chvíľu oddýchnu. Dakujem, mile... oddychujeme...

11:46:57 - otázka od: fero preco nebude komajota? Nehodi sa nam do dramaturgie.

11:47:21 - otázka od: kero No na nich sa celkom tesim ;) ... tak prajem pekne zvysne predpohodacke dni nech to ubehne co najlepsie a bez stresov a samozrejme 2 krasne dni (dufajme slnecne) a vela spokojnych ludi ... medzi nich budem patrit urcite aj ja. Dakujem.

11:47:42 - otázka od: Bystrík Kedy pridu Manic street preachers ????????????????????????????????? Zial asi nikdy. O MSP nemame zaujem.

11:48:13 - otázka od: llubi na ake festivaly ak stihas okrem Pohody sa chodis pozriet? Zakovic, Hodokvas a chcel by som ist v auguste niekam do Britanie.

11:48:30 - otázka od: Luc Cau Misko, tesim sa na Pohodu aj tento rok. Dik za to, co robis, aj za to ake byvali super koncerty BLAS. Je mi za nimi smutno. Prvy som zazila asi pred 17 rokmi na Vajnorskej. Mohli by ste dat niekedy nejaky flashback, aspon jeden koncert? Nuz, to uz asi nepojde.

11:49:03 - otázka od: Andrej Ahoj Michal. Budete sa snazit este posunut casy hrania Air a DJ Shadow, alebo sa uz menit nebudu a casy su uz definitivne uzavrete? Pretoze tito dvaja interpreti pokryvaju zhruba rovnaku skupinu ludi. Ano, asi vymenime Shadowa a Rusha, bude sa tak dat stihat Air i Shadow.

11:49:14 - otázka od: robinko som čurák! Divna otazka...

11:49:58 - otázka od: LoLek Neplanujes zdvihnut cenu vstupeniek na festival - tak aby sa tam dostali len ludia ktorych muzika bavi - a nesli sa tam len ozrat alebo robit vydrznosti z recesie? Lebo minuly rok som po prvy raz na Pohode bol svedkom agresivneho spravania viacerych ludi...Co na pohode predtym nebyvalo.. To ma mrzi, treba nam to hlasit. Nastastie, celkova nalada je velmi priatelska, az ma Tvoj postreh prekvapil.

11:50:24 - otázka od: MG Aký je asi rozpočet pre Pohoda 07? A čo plánujete dať ako novú cool vec pre tento rok. (Myslím nejakú totálnu novinku - prekvapko)? Rozpocet je internou zalezitostou. Noviniek je vela, staci sa kuknut na nas web.

11:50:54 - otázka od: Yosarian Ahoj michal. neuvazujes o pozvani kapiel ako : The GAthering, Therion, Theatre of tragedy a podobne???? Dakujem a tesim sa na pohodicku :-)) pozdravuje Ujo Jozo Trencin slovensko:-))) Uvidime, aj ked dve z nich nepozanm. Dakujem za pozdrav.

11:51:06 - otázka od: eva neposielam otazku len ti chcem zazelat vela elanu do zivota. nech je pohoda stale tou pohodou co bola doteraz. tie dva dni su moje najkrajsie dni v roku. dakujem Dakujem aj ja.

11:51:23 - otázka od: llubi co momentalne rad pocuvas? Najradsej ticho... Alebo CSS a Blind boys of Alabama.

11:51:32 - otázka od: walter Michal zdravim!Manic Street Preachers odohrali nadherny set na tohtorocnom Glastonbury, dokonca v jednom songu aj s Ninou Persson z The Cardigans. Nechystate sa ich Vy ako multinazorovy a multivsetko festival pozvat buduci rok?:-) Nie.

11:51:41 - otázka od: Ivan budu dnes newsky a co ta mapa arealu? Budu. Mapa bude coskoro.

11:51:47 - otázka od: lukas cawes kedysi sa rozpravalo,ze by sa mala pohoda presunut do BA dufam,ze to neni pravda? Nie je.

11:51:59 - otázka od: ucho ahoj...budesh hrat v nejakom stane ako dj??? :))) Nie, nie som DJ.

11:52:16 - otázka od: losos Podle me ma Pohoda slaby merchandise, je to skoda. Zlepsi se to tento rok? Ano.

11:53:13 - otázka od: :g)ALIEN Ahoj, chcela by som sa opýtat,ako to bude s hygienou (na Hodokvase bolo aj par spalchovacich WC a umyvadiel napríklad), či budu poslilnené sprchy, aby sa netvorili zastupy..? Blahoželám k juniorovi :o) a teším sa aj na tohtoročnú Pohodu. Sprch mame 60, WC 330 + cik zony, dve umyvacie cetra, 32 splachovacich zachodov, 20 cisterien s pitnou vodou.

11:53:19 - otázka od: Priaznivec Budete sa snazit o Radiohead aj v buducnosti Ano.

11:54:05 - otázka od: Ican Ahoj Michal, kedy bude mapka festivalu? Kedze si pisal, ze na mieste Kofola stage bude teraz Orange stage, ako bude vyplneny priestor medzi Orange a Zlatym Bazantom? A preco sa vlastne zrusil Kofola stage? Takisto sa chcem spytat na profily na www stranke, budu sa este doplnat? Dik za odpovede, vidime sa na letisku, caf. Priestor medzi Orange a Bazantom bude vyplneny ako v 2006. Kofola ostava produktovym partnerom.

11:54:34 - otázka od: pecko aaaa pride aj prezident? Nie. Jedine prezident FSH Rado Ambrozy. To je prezident ako sa patri!

11:54:47 - otázka od: JARDO AHOJ A NEPLANOVALI STE NIECO S KAPELAMYI AKO JE THE CURE A PEARL JAM? Cure ano.

11:54:58 - otázka od: Laosa co tak zavolat Skin ? minuly rok na rockfeste bola fakt dobra :))) Uz bola, chceme nieco ine.

11:55:12 - otázka od: llubi preco nechces uz koncert bez ladu a skladu..ved tolko ludi by ich este rado na Pohode videlo..pre mna by to bol jednoznacny headliner:) Rozpadli sme sa... aj ked sa mame radi.

11:55:31 - otázka od: MaleusMaleficarum Co su zac ten AIR??? Najdi si na webe. Pekny pokojna kvalitna elektronika.

11:55:46 - otázka od: saki Podobne ako Yosarian, chyba mi metalova alternativna scena, nemusia byt hviezdy, je mnozstvo modernych mensich kapiel. Neuvazujete nad niecim takym? Zatial metal nie, ale nevylucujem to.

11:55:59 - otázka od: Ivan no kolko rokov je este uzavreta zmluva s letiskom? Do 2009.

11:56:12 - otázka od: zatoD Pride na pohodu s Janou Kirschner aj jej novy frajer? dik Jana ano, o frajerov sa nestarame...

11:56:24 - otázka od: Andrej neplanujete robit tricka s vypisom kapiel na chrbte ako to robia aj ine festivaly? Budeme mat festivalove tricka. Pekne.

11:56:35 - otázka od: llubi a kto bude vlastne moderovat hlavny stage? Uf ... ja.

11:56:44 - otázka od: Hlava22 Misko podpises mi Vase DVD ak ta stretnem niekde pocas festivalu:-)) Dakujem Ano, rad.

11:57:43 - otázka od: dANo Michal, prosím ťa, vidím z tohtoročného programu, že so Zero7 udržuješ dobré vzťahy :o) je možné, že ich ešte dotiahneš v kompletnej zostave na festival (prípade ako koncert), keďže ich posledné vystúpenie na Pohode bolo prekazené technickými problémami? Nebolo prekazene, len prerusene. Boli skveli a pacilo sa im, preto sa chceli vratit. Chceli by sme aj solovo Siu Furler.

11:57:55 - otázka od: meduza co tak zavolat Paris Hilton ? :)))) Dobry vtip.

11:58:22 - otázka od: beef ...skoda, ze som sa nedockal odpoved na Dreadzone a Skatalites :( ...vsetko dobre! Mne to tu tak divno skace ... Neviem, co si sa pytal, obe boli a obe v tomto roku nebudu.

11:59:01 - otázka od: pecko s kym sa radis ktore kapelky a interpretov chces pozvat,sam alebo nejaky team? Team. Pomerne velky, Peter Slamen, Vlado Potancok, Brano Krc, Jozo Luptak, Gabanna, Galagha, Midi, Smasho, ...

11:59:33 - otázka od: jana poslala som styri otazky, ani na jednu som nedostala odpoved:( to je toho tak vela alebo si vyberate komu odpoviete? Nevyberanm si vobec, beriem to poctivo rad za radom...

11:59:39 - otázka od: shisha ahoj misko, je mozne ze uvidime niekedy na pohode the dresden dolls? Dufam.

11:59:59 - otázka od: delphi a co tak presvedcit slovensku b3 nech si pridu zahrat ? robia perfektnu hudbu...aj Monkey Bussines by potesili.... MB nechceme (su to prudici v zakulisi), B3 myslim uz nehraju.

12:00:19 - otázka od: beef :) ...ci je este sanca, ze budu hrat Dreadzone a Skatalites na Pohode, alebo ich uz nikdy pozyvat nebudete? Velke vdaka za odpoved. Uvidime, obe boli skvele, takze sanca je. Zvlast Skatalites.

12:00:35 - otázka od: durobe caves misko,co tak bjork?to je asi vysoka meta,ja viem...som smutny,ze toho roku sa mi kryju zive kvety a tatbojs...beeeee...vela zdaru,nech vyjde pocasie Bjork je extremne draha a vyberava...

12:00:52 - otázka od: llubi ozves sa nam este na webparty ak budes mat cas?..tesi ma ked vidim ze sa zaujimas aj o webparty Ano, pokusim sa aj dnes vecer, resp. v noci.

12:01:13 - otázka od: milanko Aky je tvoj SEN v suvislosti s pohodou? Mam vela snov v suvislosti s nasim festivalom.

12:01:34 - otázka od: fedor Neplanujete pozvat znova Internatinal Noise Conspiracy?Pacili sa mi myslienky, ktore prezentovali na minulorocnej Pohode. Bolo to od Vas velmi pekne, ze ste pozvali kapelu podobneho razenia... Znova nie, vyberieme ine.

12:02:44 - otázka od: jozo mrkva Zdravim ta. Aj ked ta nejak specialne v laske nemam a to aj z osobnych dovodov - tak klobuk dole pred tym kam si pohodu za tie roky dotiahol. A preco sa branis tvrdsej muzike ? Nepis mi prosim ta priklad kto uz na pohode bol, myslim to skor vo vseobecnecnosti – myslis ze by to nezvysilo navstevnost festivalu ako takeho ? Alu inak nic v zlom .Dakujem. Ahoj, je pravda, ze tvrdsia muzika u nas zastupena moc nie je, ale ma zas vasci priestor na inych festivaloch. Zatial nam to takto vychadza, i ked neodmietam ani tvrde veci. Uvidime.

12:03:13 - otázka od: Lucia Ahoj Michal, preco Vase vstupenky idu len cez Ticketportal? Preco ich nepredava aj eventim?Mam osobne lepsie skusenosti s eventimom ako s Ticketportalom??? Dakujem a tesim sa na Pohodu.Lucia My mame s Ticketportalom velmi dobre skusenosti. Predavame aj v nasich predpredajoch.

12:04:21 - otázka od: kesso co presne je to vitanie slnka ? :) Hranie na hlavnom podiu od 05.00 do 05.30. Ludia sa divaju na vychadzajuce slnko oproti hlavnej scene. Je to naozaj magicky moment. Dakujem vam za otazky, musim utekat prec. Prajem pekne leto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu