Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šéfkuchár z Mojej mamy ukázal telo: Fúú, to ako vyzerá?

Martin Korbelič Zobraziť galériu (9)
Martin Korbelič

BRATISLAVA - Šéfkuchár Martin Korbelič (41) sa do povedomia divákov zapísal ako nekompromisný kat v markizáckom Masterchefovi a pomerne dlho sa už objavuje aj v jojkárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. A hoci sympatický fešák diváčky oslňuje príjemným úsmevom, to čo má pod kuchárskym mundúrom, vás úplne dostane.

Kto by čakal, že charizmatický kuchár skrýva pod oblečením vypapané bruško ako väčšina jeho kolegov, je na obrovskom omyle. V jojkárskom Topstare sa totiž Martin pochválil fotografiami z dovolenky, nad ktorými by slintala nejedna diváčka. Na nich pózuje iba v modrých bermudách, a tak svojim fanúšičkám konečne ukázal  aj niečo viac, než podmanivý pohľad. Korbelič má totiž postavu, ktorú by mu mohol závidieť aj nejeden o polovicu mladší muž.

Šéfkuchár z Mojej mamy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV JOJ)

Okrem pevného brucha sa môže pochváliť aj svalnatými rukami a opáleným telom, ktoré by chcela mať doma nejedna žena. Martin si tak k sexi vzhľadu, fešáckeho úsmevu a príjemnému vystupovaniu môže pripísať ďalší bod navyše. Vyzerá to tak, že hoci sa pracovne síce venuje gastronómii, v súkromí skôr uprednostňuje šport a zdravý životný štýl.  No čo, dámy? Dali by ste si povedať? 

Šéfkuchár z Mojej mamy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV JOJ)

Martin Korbelič

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvojaMartin Korbelič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu