Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Obrovská tragédia: Slovenský moderátor v kolízii s motorkou, Michal (†33) neprežil!

Milan Zobraziť galériu (4)
Milan "Mimo" Ambróz a miesto nešťastia (Zdroj: Polícia, Funradio)

MALACKY - Známy moderátor Milan "Mimo" Ambróz bol včera podľa našich informácií účastníkom tragédie. Na peugeote sa zrazil s Michalom Š. (†33), ktorý jazdil na motorke. Muž utrpel zranenia, ktorým namieste, žiaľ, podľahol. Spíker má hlavu v smútku, z nešťastia sa nedokáže spamätať.

Tragédia sa stala v sobotu okolo obeda v okrese Malacky. "Vodič osobného motorového vozidla zn. Peugeot s humenskou štátnou poznávacou značkou jazdiaci v smere z Malaciek do Studienky na ceste odbočoval na miesto ležiace mimo cesty, kde z doposiaľ nezistených príčin došlo k stretu s motocyklom so štátnou poznávacou značkou Malaciek, ktorý jazdil v smere zo Studienky do Malaciek," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. Podľa našich zistení vodičom peugeotu je Milan. Meno sa zhoduje s moderátorovým.

FOTO Obrovská tragédia: Slovenský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Funradio)

Na miesto dorazili do niekoľkých minút od ohlásenia privolaní záchranári. "Po príchode na miesto sme, žiaľ, mohli skonštatovať len úmrtie. Muž utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

"35-ročný vodič motorového vozidla, ktorý pri nehode zranenia neutrpel, bol na mieste podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom," doplnila Mihalíková. Celkovú škodu polícia predbežne odhadla na 10 tisíc eur. Presné príčiny nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania.

FOTO Obrovská tragédia: Slovenský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Funradio)

Podľa informácií, ktoré sa nám podarilo zistiť v spolupráci s kolegami z portálu vipstory.sk, ide o moderátora Milana Ambróza. Mimo je známy rozhlasový a televízny spíker, za sebou má aj mnoho pódiových moderovačiek. Pochádza z Humenného, ukončil hotelovú akadémiu. Objavoval sa na obrazovkách televízie Joj, kde moderoval reláciu Dobré ráno. S moderátorom sme sa pokúšali skontaktovať, no nereagoval.

FOTO Obrovská tragédia: Slovenský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Funradio)

Viac o téme: NehodaTragédiaMalackyMilan Mimo Ambróz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu