Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kraus a Marcin zarobia 70-tisíc za jednu časť Susedov

Andy Kraus a Peter Marcin Zobraziť galériu (7)
Andy Kraus a Peter Marcin

BRATISLAVA - Tak tomu sa hovorí superzárobok! Obľúbení predstavitelia markizáckeho sitcomu Susedia Andy Kraus (40) a Peter Marcin (40) za jeden diel seriálu zinkasujú celých 70-tisíc korún.

Dôvodom, prečo sa honorár týchto dvoch zabávačov šplhá až do takejto horibilnej výšky je to, že obaja v Susedoch nielen hrajú, ale podieľajú sa aj na príprave scenára. Ostatným hercom nezostáva nič iné, iba si utiahnuť opasky...

Krausovi a Marcinovi sa začína dariť! Druhá séria Susedov, ktorá na Markíze vypukne už dnes o 20. hod. večer, týchto dvoch zabávačov poriadne finančne „zahojí“. Každý z nich totiž za jediný diel sitcomu skasíruje celých 70-tisíc korún. A keďže Susedov zatiaľ plánujú vysielať raz do týždňa, Kraus i Marcin si svoje kontá obohatia o necelých 300-tisíc mesačne. Ich honorár je taký vysoký preto, že obaja v seriáli nielen hrajú, ale pripravujú k nemu aj scenár.

Ich kolegovia Zuzana Tlučková (44), Viki Ráková (25), Marta Sládečková (48) a najnovšie aj ich deti Kristína Pírová (17) a Tomáš Majláth (18) môžu o takejto výplate iba snívať. V kuloároch sa dokonca pošuškáva, že seriál by mal mať do týždňa až dve premiéry. „Zatiaľ som o tom začul len z kuloárov, oficiálne sa však o ničom takom nehovorí. Ale bolo by to o hubu. Diely sa nakrúcajú s predstihom, takže v tejto chvíli si to neviem predstaviť. Bolo by toho veľa. Ja som odmietol aj prácu na scenári k seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, lebo sa chcem naplno venovať len Susedom,“ priznal Andy Kraus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu