Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šialený herec oznámil, že bude otcom: Na nenarodené bábätko vylial ľadovú vodu!

Chris O'Dowd Zobraziť galériu (6)
Chris O'Dowd (Zdroj: Fb, twitter)

DUBLIN - Írsky herec Chris O'Dowd, známy predovšetkým ako Roy Trenneman zo seriálu Ajťáci (2006 - 2013), sa stane otcom. Tridsaťštyriročný rodák z mesta Boyle to oznámil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde zverejnil video nakrútené v rámci výzvy známej ako Ice Bucket Challenge.

"Nominovala ma banda idiotov. Takže si myslím, že je ten pravý čas," uviedol a po tom, ako mu niekto vylial na hlavu ľadovú vodu, povedal, že nominuje malého O'Portera. Následne sa v zábere objavila jeho manželka, britská moderátorka Dawn O'Porter, ktorá si na rastúce bruško vyliala pohár vody. "Bábätko je také statočné," dodal budúci otec. O'Dowd a jeho 35-ročná partnerka sa zasnúbili počas dovolenky na ostrove Guernsey, kde oddychovali v roku 2011. Svadba sa konala o rok neskôr.

Chrisa O'Dowda môžu diváci a diváčky poznať napríklad aj zo snímok Dve tváre Very Drake (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Piráti na vlnách (2009), Frequently Asked Questions About Time Travel (2009), Gulliverove cesty (2010), Dámska jazda (2011), This Is 40 (2012) alebo Kalvária (2014). Jeho manželka sa okrem moderovania venuje aj písaniu. V roku 2006 vydala knihu Diaries of an Internet Lover a vlani sa do predaja dostal jej román Paper Aeroplanes. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu