Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Primátor Popradu Danko: Znova pred oltárom

Anton Danko si vybavil špeciálne povolenie, aby sa aj s Jarkou Šifrovou mohol oženiť v kostole. Zobraziť galériu (3)
Anton Danko si vybavil špeciálne povolenie, aby sa aj s Jarkou Šifrovou mohol oženiť v kostole.

VYSOKÉ TATRY - Desiatky zvedavcov lemovali vstup do kostola v Starom Smokovci, kde mal včera svadbu primátor Popradu Anton Danko (47).

Aj keď sa primátor v kostole už raz ženil, vybavil si kvôli svojej milovanej Jarke (21) výnimku, aby mohli svoju lásku spečatiť aj pred Bohom. Krátko pred pol šiestou podvečer sa blízke parkovisko zapĺňalo poväčšine luxusnými limuzínami svadobčanov. Svadba v magický dátum 07. 02. 2007 bola pripravená do posledného detailu. Nevesta Jarka (21) v hodvábnych svadobných šatách šitých na mieru od módnej návrhárky Lýdie Eckhardt, povedala svoje áno Antonovi Dankovi (47), ktorý si na svoju druhú svadbu obliekol čierny frak. Medzi hosťami nechýbali jeho najbližší. V zozname hostí figurovali aj jeho dlhoročný kamarát Ján Kováčik z Forzy či hokejový tréner František Hossa.

Dankovým svedkom bol podnikateľ Ján Telensky, ktorý sa od ostatných svadobčanov líšil klasickým anglickým frakom s cylindrom na hlave. Po krátkom svadobnom obrade odišli svadobčania do luxusného hotela Amália v Novej Lesnej, ktorý bol prístupný len pre pozvaných hostí, na čo dohliadala ochranka. Anton Danko je so svojou o 26 rokov mladšou Jarkou už dva roky. Netaja, že čakajú prírastok do rodiny. Obaja si prajú, aby to bolo dievčatko.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu