Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markíza opäť vyjednávala s Mojsejovcami!

Z televízneho šachovania má už aj Nora v hlave riadny guláš. Zobraziť galériu (6)
Z televízneho šachovania má už aj Nora v hlave riadny guláš.

BRATISLAVA - Od vyhadzovu Mojsejovcov z Markízy neubehli ani tri mesiace a zdá sa, že do tejto televízie sa opäť vrátia!

Kým diváci očakávali, že Nora (48) a Braňo (39) prijmú dnešné pozvanie do talkshow Joža Pročka v Jojke, ich fanúšikovia budú musieť preladiť na iný kanál. Ale možné je aj to, že sa objavia v oboch televíziách súčasne...

Markíza a Mojsejovci si prednedávnom ešte nevedeli prísť na meno, no všetko nasvedčuje tomu, že na svoju zlobu už zabudli! Podľa zistení Nového Času sa zástupcovia televízie tajne stretli s košickými boháčmi, aby vyjednávali o možnej spolupráci. Výsledok ich dohody sa má objaviť dnes večer na obrazovke.

„Nič nemôžeme potvrdiť ani vyvrátiť. Pravdou je len to, že pondelkový program sa na Markíze nemení,“ znelo diplomatické stanovisko zo Záhorskej Bystrice. Televízia chce odvysielať Rozborilove VILOmeniny, kde si s obyvateľmi rómskej osady zmerajú sily manželia Kuricovci. Jojka sa svojho ťahúňa večera tiež nechce vzdať a cez víkend vynaložila obrovské úsilie, aby Mojsejovcov do Pročkovej talkshow dostala.

Tvorcovia programu urobili aj posledný zúfalý pokus a na košický Pereš vyslali kuriéra nielen s pozvaním do diskusie, ale aj s kyticou kvetov pre Noriku a šťavnatými kúskami mäsa pre ich štvornohého miláčika Kusaja. „Kuriér ich však na košickej adrese nezastihol,“ sklamane oznámil hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. Z veľkého slovného súboja medzi Mojsejovcami a Pročkom, zdá sa, nič nebude a diváci sa nedozvedia, ako to naozaj bolo s problematickou „nachytávkou“ boháčov.

Kde presne budú v pondelok večer Mojsejovci účinkovať, neobjasnil ani Braňo. Novému Času dal iba stručné vyhlásenie: „Budeme tam, kde máme byť.“ Televízne šachovanie sa stáva v poslednom období už slovenskou špecialitou, a tak je možné, že Mojsejovci si splnia svoj dávny sen a budú kraľovať na oboch kanáloch súčasne. Teda, že Braňo pôjde do jednej a Norika do druhej televízie... Bože uchovaj!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu