Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Andrea Vadkerti sa po 14 rokoch vrátila do Markízy: Prvá reportáž zaskočila divákov!

Andrea Vadkerti nakrúcala svoju prvú reportáž v posteli. Skončila v nej s režisérom Jiřím Menzlom. Zobraziť galériu (6)
Andrea Vadkerti nakrúcala svoju prvú reportáž v posteli. Skončila v nej s režisérom Jiřím Menzlom.

BRATISLAVA – Rozhodne zaujala! Televízia Markíza včera odvysielala prvú reportáž Andrey Vadkerti (39), ktorá sa zhruba po 14 rokoch vrátila do Záhorskej Bystrice. Na novú posilu relácie Reflex bol zvedavý nejeden divák. Tmavovláska chcela hneď na úvod zaujať, a tak zvolila netradičnú formu rozhovoru. Svojim príspevkom preto viacerých zaskočila.

Skončili spolu v posteli! Ako sme vás na topkách informovali, Andrea Vadkerti sa po dlhšej odmlke vrátila ku práci v televíznom prostredí. Aktuálne totiž posilnila tím redaktorov v markizáckej relácii Reflex. A po včerajšku má už za sebou aj svoju premiéru na tomto poste.

Andreina úvodná reportáž bola rozhovorom s českým režisérom Jiřím Menzlom. Na tom by nebolo nič zvláštne, no ich dialóg prebiehal pomerne netradične - v posteli. „Spoločne so štábom sme boli pripravení robiť rozhovor klasicky, na sedačke. Keď pán Menzel prišiel a rozhliadol sa po izbe toho krásneho hotela a uvidel posteľ so zlatým drakom a červeným záhlavím, tak sa pozrel na mňa a na červený rúž na mojich perách a povedal: ‚Ja už to vidím. My musíme skončiť tam’,” prezradila so smiechom v relácii Teleráno tmavovláska.

Vadkerti sa tiež netajila tým, že pred režisérom mala spočiatku obrovský rešpekt. „Veľmi som sa bála. Keď bol ako hosť u Jana Krausa, bol odmeraný. Až by som povedala, že arogantný. Neviem, či to bolo tým ženským elementom alebo priestorom, ale bol výborný, vtipný a otvorený,” dodala bývalá moderátorka, ktorá sa netajila tým, že ju Menzel svojim šarmom skutočne očaril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu